Нови подробности изплуваха по случая Харви Уайнстийн. На съдебното заседание

...
Нови подробности изплуваха по случая Харви Уайнстийн. На съдебното заседание
Коментари Харесай

Нов скандал около Харви Уайнстийн, искал да убие...

Нови детайлности изплуваха по случая Харви Уайнстийн. На правосъдното съвещание през днешния ден бе разкрита преписка на скандалния продуцент с екип от негови помощници.

Уайнстийн реагирал прочувствено на анонс за идна обява в „ Нешънал Инкуайърър “, в която Дженифър Анистън го упреква в полов тормоз. В отговор той подрежда на екипа си актрисата „ да бъде убита “, написа БГНЕС.

Между другото публикацията, която изплашила Харви, в никакъв случай не е оповестена в пресата, тъй че можем да се досетим какъв брой съществени са били желанията му.
Паниката на продуцента обаче се оказала в действителност доста огромна. Показани са и негови имейли, съдържащи молби за помощ и изпратени до десетки от най-влиятелните хора поради подетата против него акция.

Разкритията на Анистън по отношение на дейностите на продуцента тогава получиха необятен отклик. В оповестен фрагмент от упоменатата публикация, звездата от сериала „ Приятели “ споделя, че режисьорът се държал по извънредно неприличен метод в продължение на няколко години и се опитвал да се домогне до нея, докосвайки я и пощипвайки я по тялото.

Опозореният 67-годишен кино магнат беше приет за отговорен през февруари за обезчестяване от трета степен и незаконно действие от първа степен след правосъден развой в Манхатън по обвинявания, отнасящи се до полово посягане.

Преди датата на оповестяване на присъдата му, което би трябвало да се случи през днешния ден (11.03.2020 г.), юристите му са подали правни документи, в които показват, че присъда, по-голяма от наложителния най-малко пет години, би била „ фактическа доживотна присъда “.

Уайнстийн - който е изправен пред опция за до 29 години затвор - беше откаран в болница след последното съвещание поради болки в гърдите. След претърпяна интервенция с слагане на стент предходната седмица, той бе настанен в пандиза на нюйоркския остров Рикърс.

В писмо до висшия арбитър на Ню Йорк Джеймс Бърк, неговият юридически екип, декларира: „ Реалността е такава, че господин Уайнстийн може даже да не доживее до края на възможната присъда “.

Адвокатите също молят Бърк да намерения за това,че животът на Уайнстийн е "унищожен " и че "е изгубил всичко ", откогато за първи път е упрекнат в полова корист в публикация от 2017 година, дала начало на придвижванията #MeToo и Time's Up.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР