Нови избори - това е нормалният край на един ненормален

...
Нови избори - това е нормалният край на един ненормален
Коментари Харесай

Нинова: Нормалният край на този ненормален сговор е нови избори

Нови избори - това е естественият завършек на един анормален сговор, съобщи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Няма нищо евроатлантическо в такова държание. Борисов се опасява за себе си и единственото, което желае, е да оцелее и да си резервира кожата. Затова изгаря всички в близост, унищожи ПП-ДБ, изгаря личната си група, изгори Мария Габриел. Някои от ГЕРБ-СДС я назоваха „ царицата на шахматната му дъска ". Оказа се, че е една пешка, която той движи и даже принуди да излъже ", разясни Нинова.

Тя насочи рецензия и към ПП-ДБ. „ Те направиха едно от най-големите изменничества в модерната ни политическа история. Излъгаха тези хиляди, които бяхме на площадите и искахме същинска смяна ", твърди водачът на левицата. Нинова бе безапелационна, че Българска социалистическа партия е била единствената партия, която „ не се е прегърнала с мафията ".

„ Ако ПП-ДБ още веднъж клекнат след вчерашната им демонстрация, това към този момент ще е дъното на човешкото достолепие и на политическия морал ", разясни Нинова.

На въпрос дали Българска социалистическа партия са водили диалози с ПП-ДБ за втория мандат, тя сподели следното: „ Не сме говорили с никого. Не обмисляме вид за трети мандат. Този парламент е привършен. Когато бяхме с ПП-ДБ, задачата ни беше битката с модела „ ГЕРБ ". Те се прегърнаха с тези, против които се бореха. Ние останахме поредни ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР