Нови избори са безсмислени, защото партийната конфигурация ще останесъщата. Това

...
Нови избори са безсмислени, защото партийната конфигурация ще останесъщата. Това
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Сливен: Страната ни има огромни шансове за влизане в Шенген и Еврозоната

Нови избори са безсмислени, тъй като партийната настройка ще останесъщата. Това съобщи по време на Националната зимна академия на МГЕРБ ръководителят на партията Бойко Борисов.

„ Маркет Линкс “, които по никакъв начин не ни обичат, ни дават 6-7% преднина. Но няма да е нищо по-различно от настоящето ръководство – ГЕРБ, ПП-ДБ, Движение за права и свободи. В момента нещо, въпреки и„ паянтово “ съществува. Сглобката е паянтова, скърца, само че работи. Благодарение на това в Народното събрание бяха взети значими решения “, сподели Борисов.
По думите му страната ни има големи шансове за влизане в Шенген и Еврозоната.
„ Имаме действителен късмет за Шенген и съм сигурен на 99%,че по въздух ще влезем. ГЕРБ понася вреди от това, че е част от некоалицията, само че позитивното, което е направено за страната, е повече “, съобщи водачът на ГЕРБ.
Сред постигнатото Борисов уточни отпадането на дерогацията за съветския нефт през март идната година,договорите за закупуване на ново оръжие на армията, договорката за нуклеарното гориво и помощта за Украйна.
Пред над 160 младежи от цялата страна, които вземат участие в Националната академия в Сливен, Борисов съобщи, че би трябвало да гледат това, което е направено, и да търсят разговор с връстниците си измежду сътрудниците им вт.нар. сглобка.
„ Вие би трябвало да намерите разговора и метод да поддържате връзка с тях. Трябва да намерим подобаващата формула да работим с тях. Да, от ГЕРБ понасяме вреди, само че има и плюсове. Всеки ден на везните би трябвало да слагаме това, което е направено. Младите хора би трябвало да ми обяснят по какъв начин да излезем от разногласието и омразата ", сподели още водачът на ГЕРБ. По думите му сега в страната няма нито един престиж.
„ Няма нито една институция с престиж. Как се ръководи без престиж “, сподели Борисов.
Лидерът на ГЕРБ разяснява още, че въпреки и късно, от Демократична България са осъзнали, че смяна и дясноцентриски блок без ГЕРБ не може да има, само че дълги години са сеели ненавист против партията.
От своя страна ръководителят на Комисията по енергетика в Народно събрание Делян Добрев, който бе преподавател на форума, разкритикува плана за бюджет. Подумите му страната не би трябвало да се обременява с задължения. Той бе безапелационен, че в идващите три години задълженията ще надвишават това, което страната е изтеглила от Освобождението до момента, а тези задължения ще връщат идващите генерации.


„ Много ми е необичайно по какъв начин десни икономисти пазят този бюджет и се чудех за какво се получава по този начин. Според мен няма никакво друго пояснение, като се изключи че са хипнотизирани. Забелязали сте по какъв начин Асен Василев не мига и съгласно мен, като го гледат, се хипнотизират и той им внушава, че този бюджет е доста прекрасен “, сподели пред младежите Добрев.
По думите му срещу правилата на ГЕРБ е и търгуването с съветски петрол.
" България е четвъртия максимален покупател в света на съветски петрол, а посредством дерогацията се цялостни бюджета на Кремъл “, разяснява ръководителят на енергийната комисия.
„ Има тежко разлагане в ценностната система в политиката. Наблюдаваме безредни дейности от хора без опит, само че с огромно самочувствие. Изпитанието пред систематичните партии през последните три години е, че някой се опита да заличи ГЕРБ като партия. Няколко години се опитвахме да оцелеем. Време е да се завърнем ", съобщи финансовият министър вправителството на ГЕРБ, който също бе преподавател в Зимната академия на МГЕРБ, Владислав Горанов. И в последния ден на форума, посетители на събитието бяха регионалният координатор Десислава Танева, кметът на Сливен Стефан Радев,евродупутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.



На 3 декември се навършват 17 години от учредяването на Сдружение„ Граждани за европейско развиване на България “. Бойко Борисов поздрави отличниците от ГЕРБ-Сливен.
Във фейсбук профила си Борисов написа: „ За мен беше наслаждение да бъда дружно с отличниците от ГЕРБ – Сливен на отбелязването на 17-я рожден ден на партията. Имаме още доста работа дружно в името на България! Силният и обединен екип към ДесиславаТанева и кмета на Сливен Стефан Радев още веднъж направи ГЕРБ първа политическа мощ в региона. С доста работа и внимание към проблемите на всяко обитаемо място, сътрудниците завоюваха доверието на хората в цялата област. Благодаря и на кметовете на Котел и Нова Загора Коста Каранашеви Галя Захариева! Имаме още доста работа дружно в името на България! “.
Националната зимна академия на МГЕРБ #MGERB4YOURFUTURE се организира в Сливен от 1 до 3 декември.

Чуйте....
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР