Нови четирима заместник-областни управители са назначени със заповеди на министър-председателя

...
Нови четирима заместник-областни управители са назначени със заповеди на министър-председателя
Коментари Харесай

Назначени са четирима нови заместник областни управители

Нови четирима заместник-областни шефове са назначени със заповеди на министър-председателя Стефан Янев, заяви държавната осведомителна работа.

За заместник-областен шеф на Благоевград е назначен Стоян Христов . Той е заемал този пост и през 2017 година След това е бил шеф на дирекция " Административно-правно и осведомително обслужване " на община Гоце Делчев. Преди 2017 година близо седем години е бил чиновник в общинската администрация на Благоевград. Завършил е право в Софиския университет " Св. Климент Охридски ".

За заместник-областен шеф на Видин е назначен Илия Илиев . В интервала 1997 година – 1999 година е бил заместител кмет по стопански въпроси на община Видин. След това работи в банковата сфера. Завършил е стопанска система в Стопанската академия " Д. А. Ценов " в Свищов.

За заместник-областен шеф на Монтана е назначен Кирил Делев . В интервала 2011 година – 2014 година е бил заместник-изпълнителен шеф на Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури. Работил е още в Областната дирекция на Държавен фонд " Земеделие " в Монтана. Притежава образователно-квалификационна степен " магистър " по специалността " Ветеринарна медицина " от ВИЗВМ в Стара Загора.

За заместник-областен шеф на Смолян е назначен Андрей Кадишев . В интервала 2017 година - 2019 година е заемал поста общински консултант в община Баните. Работил е също в НЕК ЕАД " Предприятие Водноелектрическа централа " в София. Завършил е Техническия университет във Варна.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР