Нови четири мача от Световното първенство в Катар ще се

...
Нови четири мача от Световното първенство в Катар ще се
Коментари Харесай

Аржентина излиза на поправителен срещу Мексико

Нови четири мача от Световното състезание в Катар ще се изиграят в събота, 26-ти ноември. От 12:00 часа Тунис и Австралия се изправят един против различен в дуел от група D на шампионата, а три часа по-късно Полша и Саудитска Арабия ще играят в среща от група С. От 18:00 часа международните първенци Франция ще премерят сили с Дания (група D), а в късния мач от 21:00 часа Аржентина излиза против Мексико (група С).
Меси и компания би трябвало да се вдигнат след шокиращата загуба от Саудитска Арабия
Безспорно най-вече интерес ще притегли дербито сред колосите на Южна и Северна Америка - Аржентина и Мексико. Лионел Меси и компания, които са посочени за един от любимците за купата в Катар, позволиха шокираща загуба от Саудитска Арабия в първия си мач на Мондиала и ще гонят наложителен триумф против " ацтеките ", с цел да избегнат сензационно отпадане още в груповата фаза. От своя страна отборът на Мексико направи нулево тъждество с Полша и ще желае да вземе нещо и от дуела с Аржентина, с цел да продължи страхотната си серия от седем следващи участия в осминафиналите на международно състезание.

В другия мач от група С Полша ще търси първа победа на Мондиала против Саудитска Арабия. От своя страна саудитците, които сервираха огромната изненада в първото завъртане в групите, могат да се приближат до осминафинал, в случай че избегнат провалянето в този мач.
Световните първенци започнаха решително в Катар
В група D полуфиналистът от Евро 2020 Дания не съумя да победи Тунис в първия си мач и ще би трябвало да вземе нещо от Франция, с цел да не се озове в нежелана обстановка и риск от отпадане в групите. От своя страна Франция разруши Австралия с 4:1 и може да си подпечата продължаването напред с триумф над " аления динамит ". В ранния мач Тунис и Австралия ще са окуражени за победа. Африканците бяха солидни против Дания и с триумф над Австралия могат да мислят за осминафинал, до момента в който " кенгурутата " разочароваха при загубата си от Франция и ще имат финален късмет да оставят своя отпечатък в Катар.

Програма на мачовете от Мондиал 2022 през днешния ден:

Група С

15:00, Полша - Саудитска Арабия

21:00, Аржентина - Мексико

Група D

12:00, Тунис - Австралия

18:00, Франция - Дания. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР