Новаторските идеи на мисловните гиганти от кабинета Петков срещат все

...
Новаторските идеи на мисловните гиганти от кабинета Петков срещат все
Коментари Харесай

Писателят Христо Стоянов: Харвардийците на топки го докараха, сега ако и на членове попаднат...

" Новаторските хрумвания " на мисловните колоси от кабинета " Петков " срещат от ден на ден публичен " интерес ". Интересът е не просто от любознание - до каква степен ще стигнат в приумиците си " смелите " новатори от " Промяната ", само че и до каква степен ще се простре публичното самообладание. Защото е знайно - народът търпи тояги, само че гневът му, избухне ли веднаж, става размирен и безмилостен.

Ето какво разяснява за държавното управление на Киро и Асен писателят Христо Стоянов:

ХАРВАРДИЦИТЕ НА ТОПКИ Гражданско отделение ДОКАРАХА, СЕГА АКО И НА ЧЛЕНОВЕ ПОПАДНАТ...

Аз не запознат съм стопанска система и финанси. Понякога греша двете понятия. Но съм чувал два правилото, които дефинират моята антиХАРВАРДСКА теория. Първият принцип е еврейски. Според старите евреи, " Само пари, изхарчени за наслаждение, са извоювани пари "... Всички останали пари са... инструмент за още пари. И в случай че заделиш за кифла от тях, за обяд, за покрив - това е извоюваното към този момент. Това, което е " артък ", споделят старите българи. Същото се отнася и за зеленчукопроизводителите. Като произведат нещо поставят на трапезата, а останалото се продава.
свързани новини70629на 07.01.202291986на 06.01.2022
Все отново би трябвало да се подсигури фамилията. И млякото е по този начин, и вълната, и месото... Другият принцип е парите, които си спечелил на пазара да не ги гориш единствено тъй като е мрачно и не можеш да намериш стотинката, която си изгубил. Това е моята икономическа и финансова теория. Не, че съм прокопсал, но не мога да си показва, че ще изгориш милиарди единствено тъй като нещо не ти харесва. Че ще направиш нов път, единствено тъй като не искаш да вървиш по пътя, който е направил този преди тебе.

Нали знаете по какъв начин англичаните, които не са канадци, вършат алеи в парковете. Засяват с райграс и хората сами си вършат пътеки. Това значи, че на хората им харесва тъкмо там да има алея. После към този момент е елементарно. Интересно какъв Харвард са приключили Кирил Петков и Асен Василев, щом не знаят тези елементарни стопански и финансови правила, изповядвани и от техните прадеди.

Как ще изгориш десетки милиарди левове и евро, с цел да откриеш не забележимата пътека, а инцидентна стъпка в пустошта. Това е и за автомагистрала " Хемус ", и за тунела под " Шипка ", и за път " Е79 "... И " Струма и " Тракия " ги избавя от новата харвардска теория единствено това, че към този момент са подготвени. Въпреки че не бих се учудил, в случай че решат да ги реалокират с няколко метра вляво, или вдясно. Защото желаят друга гледка за очите си... Всъщност, за какво " Тракия " не е реалокират през подбалкана - по този начин ще избегнат Пловдив и Стара Загора. И да сключат контракт с Австрия и там да кръстят един тунел под Алпите " Шипка "... Хем и по-дълъг ще бъде, и повече ленти ще има, и осветителните тела няма да им блестят в очите и да падат от таваните...

Защото тяхната теория аз персонално я назовавам БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ.

А за тяхната теория има и членове в наказателния кодекс - така и така на топки са го докарали, нима и на членове попаднат...



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР