Новата звезда на Реал Мадрид Еден Азар даде своето първо

...
Новата звезда на Реал Мадрид Еден Азар даде своето първо
Коментари Харесай

Еден Азар: Почувствах се хлапе на Бернабеу, това значеше много

Новата звезда на Реал Мадрид Еден Азар даде своето първо изявление пред клубната телевизия на испанския гранд. Белгийският национал се върна към миговете на своето публично показване пред почитателите на „ Сантиаго Бернабеу” и призна, че се е почувствал като хлапе, чиято най-голяма фантазия се сбъдва.

Преди 9 дни „ белия балет” публично разгласи привличането на дългогодишната звезда на Челси. Сумата по договорката бе 100 милиона евро плюс други 30 милиона под формата на бонуси, обвързани с представянето на 28-годишния техничар. Договорът на Азар с Реал е до юни 2024 година.

„ Беше моя фантазия да дойда тук, на „ Бернабеу”, да видя почитателите, да приказвам с някои от тях. Това беше блян”, съобщи играчът.

„ Какво е чувството „ Сантиаго Бернабеу” да скандира името ми? Ами, това е ужасно възприятие. Тази бяла фланелка значи доста за мен. Реал Мадрид е най-хубавият клуб в света и просто да изляза на терена, с цел да видя почитателите – това беше ужасно прекарване.”

„ Сега след месец време към този момент няма да имам самообладание да стартира и да играя за този клуб.”

„ Почувствах се като хлапе на представянето си. Да видя толкоз доста хора, които са пристигнали единствено поради мен. Ако би трябвало да бъда почтен, бях малко нервозен първоначално. Това обаче е обикновено и изцяло естествено. Смятам, че се оправих добре”, с усмивка добави Азар.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР