Новата звезда на Ливърпул Мохамед Салах до този момент тотално

...
Новата звезда на Ливърпул Мохамед Салах до този момент тотално
Коментари Харесай

Клоп с ръка на сърцето: Салах е по-добър, отколкото очаквах

Новата звезда на Ливърпул Мохамед Салах до този миг тотално надминава упованията на мениджъра Юрген Клоп. Германецът призна това собственоръчно преди днешния дуел против Лестър Сити от 6-ия кръг на Висшата лига.

Срещата е от 19,30 часа българско време, а почитателите на британския футбол могат да ѝ се насладят в ефира на DIEMA SPORT 2 и посредством онлайн платформата GONG PLAY .

25-годишният футблист се причисли към „ червените” през юни против сума, която би могла да доближи 38 милиона паунда. Макар мърсисайдци да не се показват на висота сега, Салах се открои с 3 гола и 1 асистенция в петте си турнирни срещи дотук. Освен всичко друго той има и две попадения в Шампионската лига.

Лестър подвига на крайници кошмара за Ливърпул

„ Никога не би трябвало да приемаш сходни неща за даденост, само че аз съм в действителност сюрпризиран какъв брой бързо Мо се адаптира”, разяснява Клоп. „ Той изкара пълноценна лятна подготовка, тъй че не бих твърдял, че целият развой му е лишил минутка, каквото хората в действителност чакат от Алекс Окслейд-Чембърлейн.”

„ Салах работи с нас от много седмици, тъй че това не е проблем за него.”

Докато чака Наби Кейта, Ливърпул се наежи за втори от Република България Лайпциг

„ Колко казвате, че сме платили? 38 милиона паунда? Никога не бих споделил, че сума като тази е скромна. Салах обаче е доста добър състезател, а ние бяхме уверени, че го желаеме. Точно по тази причина го купихме.”

„ Видяхте, че първият му мач против Уотфорд беше тежък. Двубоят беше доста физически и може би някои хора имаха подозрения, че ще му бъде мъчно. Мо обаче игра по-добре в сравнение с някой е очаквал. Да, той беше и в Челси, само че тогава бе просто хлапе. Сега е доста по-зрял и всичко при него е доста по-добро”, заключи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР