Новата версия на култовата анимация Цар Лъв, създадена с помощта

...
Новата версия на култовата анимация Цар Лъв, създадена с помощта
Коментари Харесай

Цар Лъв се завръща със специални ефекти

Новата версия на паметната анимация " Цар Лъв ", основана благодарение на компютърни изображения в комбиниране със специфични резултати, се завръща в България от 19 юли до 1 август, в кино " Люмиер Лидл ", всеки ден от 17,00 и 19,15 ч. Билети за прожекциите са на цени от 6 и 8 лева Зрителите, които ще се потопят в света на непознатото животинско царство, ще видят жителите на джунглата по-реални от всеки път в техния хубав, само че рисков свят.

Режисьор, сценарист и продуцент на кино лентата е Джон Фавро, прочут на публиката с римейка на " Книга за джунглата " (2016). В завладяващата образна приказка ще има доста смях, непредвидени изненади и огромни занимания. Лентата е дублирана на български език.

Анимацията споделя историята на дребното лъвче Симба и възкачването му на трона. Не всеки обаче в царството е благополучен от неговата поява. Пред какви компликации ще премине героят и по какъв начин ще откри пътя, който му се поставя по право - ще схванат единствено същинските ценители. Компания в пътешествието към африканската савана ще им прави и очарователният тандем Тимон и Пумба.

Междувременно международната галапремиера на кино лентата в Лос Анджелис, която се състоя на 9 юли, се трансформира в едно от най-впечатляващите киносъбития за тази година. На нея участваха звезди като Бионсе, Доналд Глоувър, Джеймс Ърл Джоунс и други, които озвучават героите в истинската версия на " Цар Лъв ".

Билети за прожекциите се продават онлайн на www.tickets.ndk.bg, както и в кино " Люмиер Лидл " на цени от 6 и 8 лева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР