Новата версия на HR-V е обозначена като ниво на оборудване

...
Новата версия на HR-V е обозначена като ниво на оборудване
Коментари Харесай

HR-V Sport за непокорните духом през 2019 г.

Новата версия на HR-V е обозначена като равнище на съоръжение Sport. Моделът ще е с 1.5-литров турбобензинов мотор VTEC TURBO и със специфични спортни настройки на шасито и окачването. Вариантът HR-V Sport ще зарадва феновете на функционалния кросоувър на Honda и с динамичен стилов пакет за екстериора, спомагателни усъвършенствания в интериора, както и с дизайнерски поръчкови варианти, които ще са част от общоприетото му съоръжение.

Двигателят 1.5 VTEC TURBO на новия HR-V Sport дебютира предходната година в десетата генерация на Honda Civic. Мощният 4-цилиндров силов елемент подарява HR-V 2019 с усъвършенствана динамичност и оптималната мощ от 182 кс (134 кВт) при 5500 об/мин за версията с 6-степенна механична трансмисия (стандартно обзавеждане) и при 6000 об/мин за разновидността CVT (опция). Съответно оптималният въртящ миг от 240 Нм се реализира при 1900 – 5000 об/мин, а този за автоматизираната предавателна кутия е 220 Нм при 1700 – 5500 об/мин.


HR-V Sport ще притегли купувачите, търсещи динамичен субкомпактен SUV. Част от спортната природа на тази версия е и специфичната технология за високоефективни амортисьори, наречена " Performance Damper ". Те са инсталирани начело и откъм гърба и понижават страничното люлеене и усукването на шасито. Като цяло усъвършенстват стабилността, изключително при неочаквани смени на пътната лен. Освен това свежда до най-малко вибрациите при придвижване по неравни пътища.

Воланът на тази версия е с неповторими настройки с помощта на изменчивото отношение на рака и пиньона, допълнено от фирмената технология на Honda за динамична резистентност AHA (Agile Handling Assist).

Подобренията във външния дизайн включват интерпретация на графичната визия на предницата, типична за новите модели на Honda (т. нар. Solid Wing Face). Ще разпознаваем спортната версия от общоприетата по лъскавия черен хромиран панел, както и по медните акценти в предната решетка, които обрамчват и фаровете за мъгла.



Други динамични стилови детайли във външния дизайн на HR-V Sport са тънкият челен сплитер, страничните украшения, оформлението на калниците и по-агресивната задна ризница, всички до един, решени в черно. Спортното съоръжение включва и черни капачки на страничните огледала.

Късите и дълги фарове общоприетоо са с LED светлини, както и мигачите и дневните.

Динамичното оформление продължава и в интериора – предните седалки са с усъвършенствана странична поддържка, както за долната си част, по този начин и за облегалките, салонът е в извънредна цветова композиция от алено и черно, като покривът е решен напълно в тъмния цвят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР