Новата Toyota Auris отбелязва световната си премиера на международното изложение в Женева,

...
Новата Toyota Auris отбелязва световната си
премиера на международното изложение в
Женева,
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: Новата Toyota Auris

Новата Toyota Auris отбелязва международната си премиера на интернационалното ревю в Женева, като дебютира в една от двете си хибридни версии, с които ще се предлага при появяването си на пазара през следващата година. Както към този момент оповестиха от марката, новото потомство на модела ще се предлага единствено в една бензинова и две хибридни версии, а дизеловите задвижващи агрегати ще останат в историята на леките коли на компанията през тази година.

Разработен на нова платформа, новият Auris е с 4 сантиметра по-дълъг и с 4.7 сантиметра по-нисък от настоящата си версия и благодарение на новото си окачване обещава по-удовлетворяващо пътно поведение.

При стартирането на производството на новия Auris през идната година във Великобритания, моделът ще бъде наличен във версия с 1.2 литров бензинов турбоагрегат със 116 конски сили, и в две хибридни- 1.8 HEV със 122 конски сили и 2.0 HEV със 180 конски сили.



От Toyota вършат още стъпка напред и анонсират, че през тази година, дизеловите версии ще бъдат отстранени от портфолиото на всички леки модели на марката, като ще продължат да бъдат налични единствено при Hilux, Proace и Land Cruiser.

През миналата календарна година, продажбите на хибридните коли на Toyota в Европа са се нараснали с 38% до 406 000 единици, формирайки 41% от общата реализация на компанията, а дизеловите са били под 10%.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР