Новата порция звездни съвети за красота пристигат от Миранда Кер,

...
Новата порция звездни съвети за красота пристигат от Миранда Кер,
Коментари Харесай

За стилна прическа, за безупречна кожа и против целулит: Най-добрите звездни съвети за красотата тази седмица

Новата порция звездни препоръки за хубост идват от Миранда Кер, Приянка Чопра и Хали Бери.

С идването на пролетта и слънчевото време ни се желае да върнем цветовете в грим визиите си и да изпробваме нови неща. Същевременно и стоплянето ни припомня, че напълно скоро ще пристигна моментът за късите рокли и бермудите, а това значи, че е време да се погрижим за дежурните проблеми през лятото като целулита и несъвършенствата по кожата.

По тази причина и доста звезди избраха да разкрият част от тайните си за хубост точно в този момент. Откроихме най-хубавите им препоръки и ги споделяме с вас. 

Миранда Кер и моделските трикове против целулит и акне по тялото

В скорошно изявление за People Миранда Кер още веднъж показа огромната си обич в грижата за кожата – по този начин нареченото dry brushing или изсъхнало четкане.

“Обичам този способ и го упражнявам към този момент повече от 10 години! Опитвам се да го върша всяка заран, преди да вляза под душа ”, споделя Кер. “Страхотен метод е да предизвикаме вярната циркулация на кръвта, да премахнем мъртвата кожа и да създадем лимфен дренаж. Намирам го и за доста енергизиращо. ”

Премахвайки мъртвата кожа, сухото четкане предотвратява запушените пори, които са основен извършител за акнето, само че в същото време и понижава задържането на вода по тялото и затова ни избавя от целулита.

За лесна прическа за срещи от Приянка Чопра

Приянка Чопра стана известна с красивата си коса, с която постоянно впечатлява на аления килим. Съвсем скоро на премиите BAFTA тя избра една от най-актуалните прически сега с опашка с отделени секции – или както стана известна онлайн, bubble hair.

Когато се готви за среща вкъщи със брачна половинка си обаче, тя избира по-лежерен метод. Правилото, което постоянно следва в тези случаи, е да се довери на косата си и да употребява естествената й форма, с цел да сътвори прическата си. Вместо да се пробва да манипулира косата с преса или различен прийом, тя единствено акцентира вълните, които има. Прави го с малко изсъхнал шампоан в корените за размер, а връхчетата съживява с хидратиращ артикул.

Домашната маска за спа ден у дома на Хали Бери

По време на пандемията станахме експерти в домашното спа и грижата за кожата с наръчни материали. Хали Бери също спада в този тим, а маската й за надълбоко разчистване на кожата е безконечният й избор в тези случаи. Съставки в нея са простички – кисело мляко, мед и лимон, който да достави кожата с нужния витамин С.

 За стилна прическа, за безупречна кожа и срещу целулит: Най-добрите звездни препоръки за хубостта тази седмица

Оттам нататък Бери се доверява на правилото, че хубостта идва от вътре и здравословният метод на живот е най-хубавият ни другар, а бюти ритуали като тези вкъщи или при експертите са спомагателна екстра, с която една жена може да се забавлява и да усъвършенства самочувствието си.

Вижте и лесните препоръки за хубост на Селин Дион, които всички можем да следваме тук. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР