Новата линия смарттелефони на Apple - iPhone 13, iPhone 13

Новата линия смарттелефони на Apple - iPhone 13, iPhone 13 ...

Всичко, което трябва да знаете за iPhone 13Новата линия смарттелефони на Apple - iPhone 13, iPhone 13 mini, и iPhone 13 Pro Max - бе представена . Ето какво предлагат тези продукти:

Екран и въшен вид

Продуктите външно приличат на , но са с по-различно изрязан дисплей в горната част, с по-бързи чипове и с модернизирани .

Размерите на екрана отнов са 5,4 инча, 6,1 инча и 6,7 инча, в зависимост кой модел избира потребителят.

След като през есента на 2020 година компанията  направи премиера на своя , с нов дизайн и 5G свързаност, за новия модел анализаторите предвиждаха скромни хардуерни подобрения и по-задълбочен фокус върху 5G достъпа.

Новите версии ще работят с версия , актуализация на операционната система, която започна през месец септември с няколко подобрения в инстументите в начален екран, нови функции в приложенията Maps и , актуализирани възможности за поверителност и подобрения в wеb браузъра, , приложението Wallet и за следене на здравето.

Гледайте ревюто на производителя:Камера

Apple оборудва новия си с нов впечатляващ нов видео режим - може да се използва за управление на зоната на фокусиране във видеоклипове.

е с преработени обективи. Това се отнася за телефото, широкоъгълния и свръх широкоъгълния обектив. Производителят е дал заявка, че снимането при слаба светлина трябва вече да бъде по-добро поне при по-дълго време на експозиция.

Гледайте как работи Cinematic mode на модела 13 Pro:
 Чип и батерия
Всички нови модели на смартфона са с новия чип .

Според данни на производителя батерията на iPhone 13 издържа с един час и половина по-дълго от вече достатъчното време на автономност на iPhone 12, докато увеличението при iPhone 13 Pro е дори с 2,5 часа.

Цена

Цената е 999 или 1099 долара. Доставките започват на 24 септември, а предварителните поръчка за новия iPhonе 13 Pro започнаха една седмица по-рано.

Любопитно

Китайските потребители са направили над 2 милиона предварителни поръчки на iPhone 13 още в първите два дни след официалната му .

По този начин iPhone 13 става значително по-търсен от предишния модел когато за него в Китай заявките са били около 1.5 милиона. Според маркетолозите  в момента на смартфон пазара в Китай няма апарат, който да бъде заплаха за iPhone 13 в сегмента над 750 долара, за разлика предишни години, когато са пускали свои продукти като серията например.

За повишеното търсене може би спомогна стратегията новите модели да имат по-ниски цени от iPhone 12. Цените на новите модели в Китай започват от 5199 юана за iPhone 13 mini, 5999 юана за iPhone 13 и 7999 юана за iPhone 13 Pro. Това прави тези смартфони по-евтини с от 300 до 800 юана сравнени с iPhone 12.

По всичко личи, че с този си опит и стратегия, концерна дава заявка за много сериозни продажби на силно желания китайски пазар.

Източник: bnr.bg