Новата линия смарттелефони на Apple - iPhone 13, iPhone 13

...
Новата линия смарттелефони на Apple - iPhone 13, iPhone 13
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за iPhone 13

Новата линия смарттелефони на Apple - iPhone 13, iPhone 13 mini, и iPhone 13 Pro Max - бе представена . Ето какво оферират тези артикули:

Екран и въшен тип

Продуктите външно наподобяват на, само че са с по-различно изрязан екран в горната част, с по-бързи чипове и с модернизирани .

Размерите на екрана отнов са 5,4 инча, 6,1 инча и 6,7 инча, според кой модел избира потребителят.

След като през есента на 2020 година компанията  направи премиера на своя, с нов дизайн и  5G съгласуваност,  за новия модел анализаторите предвиждаха скромни хардуерни усъвършенствания и по-задълбочен фокус върху 5G достъпа .

Новите версии ще работят с версия , актуализация на операционната система, която стартира през месец септември с няколко усъвършенствания в инстументите в начален екран, нови функционалности в приложенията Maps и, обновени благоприятни условия за дискретност и усъвършенствания в wеb браузъра ,, приложението Wallet и за следене на здравето.

Гледайте ревюто на производителя:



Камера

Apple оборудва новия си с нов впечатляващ нов видео режим - може да се употребява за ръководство на зоната на фокусиране във видеоклипове.

е с модифицирани обективи. Това се отнася за телефото, широкоъгълния и свръх широкоъгълния обектив. Производителят е дал поръчка, че снимането при слаба светлина би трябвало към този момент да бъде по-добро най-малко при по-дълго време на експозиция.

Гледайте по какъв начин работи Cinematic mode на модела 13 Pro:
  Чип и батерия
Всички нови модели на смарт телефона са с новия чип.

Според данни на производителя батерията на iPhone 13 устоя с един час и половина по-дълго от към този момент достатъчното време на самостоятелност на iPhone 12, до момента в който нарастването при iPhone 13 Pro е даже с 2,5 часа .

Цена

Цената е 999 или 1099 $. Доставките стартират на 24 септември, а предварителните поръчка за новия iPhonе 13 Pro започнаха една седмица по-рано.

Любопитно

Китайските консуматори са създали над 2 милиона предварителни поръчки на iPhone 13 още в първите два дни след формалната му.

По този метод iPhone 13 става доста по-търсен от предходния модел когато за него в Китай поръчките са били към 1.5 милиона. Според маркетолозите  сега на смарт телефон пазара в Китай няма уред, който да бъде опасност за iPhone 13 в сегмента над 750 $, за разлика предходни години, когато са пускали свои артикули като серията да вземем за пример.

За нарасналото търсене може би спомогна тактиката новите модели да имат по-ниски цени от iPhone 12. Цените на новите модели в Китай стартират от 5199 юана за iPhone 13 mini, 5999 юана за iPhone 13 и 7999 юана за iPhone 13 Pro. Това прави тези смарт телефони по-евтини с от 300 до 800 юана съпоставени с iPhone 12.

По всичко проличава, че с този си опит и тактика, концерна дава поръчка за доста съществени продажби на мощно стремежи китайски пазар.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР