Новата Kia K4, която ще дебютира изцяло на автомобилното изложение

...
Новата Kia K4, която ще дебютира изцяло на автомобилното изложение
Коментари Харесай

Kia K4 дебютира с футуристичен външен вид

Новата Kia K4, която ще дебютира напълно на автомобилното ревю в Ню Йорк, дава обещание нов жанр и характерности. Въпреки че към момента не са оповестени съответни данни за осъществяването, Kia даде обстоен взор върху дизайна и интериорните характерности на автомобила.

Външно K4 показва футуристичен и съвременен външен тип, напомнящ на по-малкия модел K3. Той наподобява по-голям от своя предходник Forte с по-изразена задна колона и променена линия на покрива. Вграждането на дръжките на задните порти в колоната и по-големите стъкла подсказват за по-просторен интериор и отклоняване от обичайния дизайн на седана.

 Kia K4 дебютира с футуристичен външен тип - 2

Отвътре Kia К4 2025 може да се похвали с впечатляващ интериор в гръб и вкарва настройка с два екрана. Наред с модерните сензорни контролни уреди, Kia резервира бутоните от остарялата школа за настройките на климатика и регулирането на силата на звука, предлагайки композиция от обичайната и модерна функционалност. Забележително е, че седалките на водача и предния пасажер разполагат с варианти за отопление и вентилация, а на кормилото има спомагателни функционалности за улеснение като head-up екран, голям брой USB портове и селектор за избор на режим на шофиране.

 Kia K4 дебютира с футуристичен външен тип - 3

Интериорът на K4 ще се предлага в няколко цветови разновидността, в това число зелено, кафяво Canyon, черно Onyx и сиво, задоволявайки разнообразни естетически желания. Макар че спецификата на осъществяването остава неразкрита, Kia има за цел да пусне K4 на пазара в Съединените щати по-късно тази година след формалното му показване на автомобилното ревю в Ню Йорк през 2024 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР