Новата инициатива е част от серия изнесени заседания, израз на

...
Новата инициатива е част от серия изнесени заседания, израз на
Коментари Харесай

Депутати ще заседават с летище София

Новата самодейност е част от серия изнесени съвещания, израз на по-тясното съдействие и поддръжка към бизнеса и представителите на туристическия бранш в България. В съвещанието особено присъединяване ще вземат Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на „ СОФ Кънект “ АД – оператор на Международното летище София, Димитър Биков – шеф на отдел „ Маркетинг и бизнес развиване “ на летище София, както и други представители на летищния оператор.

Новият екип на Летище София ще показа пред Комисията по туризъм своята визия за разпространение на дестинация България, за промяна на столичното летище, насочена към пътникопотока и туристите, упоритостта си да работи с българските управляващи за облекчение на визовия режим и други настоящи въпроси като увеличението на полетната мрежа.
1,4 милиарда пасажери по-малко на летищата през 2021 година
През 2021 година европейските летища са изгубили 1,4 милиарда пасажери спрямо 2019 година Спад записват всички летища без значение от гол...
Прочети повече
Димитър Биков до неотдавна е бил част от сполучливия екип на летище Варна, а новият изпълнителен шеф Х. Кабайеро, който има 17-годишен опит в летищния мениджмънт, е бил част от ръководството на летищните хъбове в Мадрид и Барселона, на пожеланото от доста туристи летище Малага и основен шеф на летищата Мелила и Севиля.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР