Новата година винаги е повод за ново начало. Именно това

...
Новата година винаги е повод за ново начало. Именно това
Коментари Харесай

Пет хобита, които да започнем през новата година

Новата година постоянно е мотив за ново начало. Именно това е времето, в което доста хора вземат решение да стартират ново в занимание. Ако се чудите какво да вършиме, в тази публикация ще ви дадем някои хрумвания за забавни занимания. Може да опитате всяко едно от тях. Някои от тях са по-евтини, а други по-скъпи като разход, само че имаме вяра, че ще намерите нещо, което да ви удовлетворява. 

Опитайте да свирите на музикален инструмент
Хоби съгласно зодията - 2 част
Везни Родените под знака на Везни са доста мечтатели  и това ги води към някои ненапълно характерни занимания. Не е извънредно да тип...
Прочети повече
Тук класическият избор е китара, само че може да опитате всеки музикален инструмент. Ако сте желали да се научите да свирите, само че досега не сте намирали време, храброст или средства, новата година е съвършен миг да опитате тъкмо това. Поставете го като една от задачите си за годината и вижте дали ще можете да я постигнете. 

Преодолейте някой от страховете си

Не е тъкмо занимание, само че може да се трансформира в такова. Опитайте да преодолеете най-малко един от страховете си през годината. Ако ви е боязън от високо пробвайте да се качите на висок етаж и да гледате през прозореца, да се качите на въжен превоз, да летите с балон. Никой не споделя да скачате с бънджи от ден едно. Все отново това да покорите страха си е едно от най-хубавите неща, които да опитате през новата година. 

Научете поминък
Хоби съгласно зодията - 1 част
Овен Един от знаците с повече занимания от детството, обикновено  обичат да пеят и / или танцуват доста, въпреки че като възрастни, ак...
Прочети повече
Дърворезба, кожарство, тъкачество, грънчарство. Ученето на сходни обичайни занаяти е нещо забавно, което може да вършиме през идната година. Трябва да намерите подобаващ преподавател, който да е подготвен да отделя време. Имайте поради, че нещата няма да се случат толкоз бързо и елементарно. Ще би трябвало време и самообладание. В края на деня ще си коства. 

Рисувайте или пишете

Рисуването и писането са два относително универсални гения, които можете да опитате да развиете. Вземете бял лист и се пробвайте да нарисувате нещо. Или се пробвайте да напишете нещо - роман, стих. Може да отидете на кръжоци или да потърсите клуб на начинаещи фенове, с цел да не сте сами в това начинание. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР