Новата година вече е тук и вече се оглеждаме какво

...
Новата година вече е тук и вече се оглеждаме какво
Коментари Харесай

Албумите на 2024 г., които очакваме с нетърпение


Новата година към този момент е тук и към този момент се оглеждаме какво ново ни приготвят обичаните реализатори. Старите албуми са ни омръзнали и несъмнено имаме потребност от нещо ново и свежо, което да разнообрази сивото ни всекидневие, изключително в студения януари. Хубавото е, че ни чакат много новости, а заглавията на албумите, които приготвят някои реализатори, са повече от любопитни. Ето най-чаканите албуми през новата 2024 година
Jennifer Lopez
За финален път Дженифър Лопес издаде албум през 2014 година и от този момент се случиха доста неща. Тя беше сгодена за бейзболиста Алекс Родригес, преди двойката да се раздели през 2021 година През 2022 година тя се събира още веднъж с Бен Афлек, който служи като главно ентусиазъм за албума ѝ от 2002 година This is Me... Then. Сега, когато двамата още веднъж са дружно, тя издава продължение на албума, озаглавено " Това съм аз... в този момент ". Новият албум ще бъде съпроводен от филм със същото заглавие. Очаквайте албумът на 16 февруари.


Tyla
Тайла претърпя голям триумф със сингъла си " Water ", който стана вирусен в интернет. Хаштагът #TylaWater има над 1,2 милиарда гледания в TikTok, което ѝ оказа помощ да завоюва първата номинация за " Грами " в категорията " Най-добра африканска музика ", първа за категорията. След като издава дебютното си EP, тя се приготвя за издаването на едноименния си дебютен албум през 2024 година


Sheryl Crow
През 2018 година Шерил Кроу съобщи, че няма да издава повече музика, само че в прессъобщение, в което афишира албума, Кроу споделя, че е почнала да написа и песните просто са излизали от нея и е било напълно явно, че това ще бъде албум. Новият албум ще бъде с девет песни и ще излезе на 29 март, а неотдавна тя пусна водещия сингъл " Alarm Clock ".


Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion се приготвя за вълнуваща 2024 година 28-годишната рапърка разкрива, че приготвя нов албум, след излизането на сингъла ѝ " Cobra " през ноември. Отбелязвайки, че песента " бележи нова глава в живота и кариерата ми " пред People, Меган споделя: " Наистина желаех да покажа възраждането на Меган и да задам този звук с песента и видеоклипа. " " Cobra " е първият сингъл на Меган, откакто през октомври беше уредено правосъдното дело против някогашния ѝ звукозаписен лейбъл 1501 Certified Entertainment. Хиляди почитатели чакат новия ѝ албум с неспокойствие.
Били Айлиш
С фестивални заглавия, голямо турне и принос към саундтрака на Барби, наподобява, че Били Айлиш не е отсъствала задоволително дълго след издаването на втория си албум, с цел да работи върху различен запис. Но звездата удостовери в няколко изявленията, че освен е правила тъкмо това - тя е и доста покрай завършването на Be3. Все още не е доказана датата на издаване, само че се съмняваме, че албумът ще е впечатляващ.


Дуа Липа
Dua Lipa доминираше музикалната промишленост с втория си албум " Future Nostalgia " и четири години след излизането му се готви да си върне короната. Засега детайлностите за третия ѝ албум са нищожни, само че в случай че водещият сингъл " Houdini " е нещо, което може да се допусна, тя ще ни върне на дансинга за още една епоха.
Green Day
Green Day стартират годината с 14-ия си албум и първия от три години насам - Savior. Любимата пънк-рок тайфа стартира представянето на албума с водещия сингъл " The American Dream is Killing Me " и от този момент пусна още две песни преди излизането на албума на 19 януари - " Look Ma, No Brains! " и " Dilemma ". Предстои турне в Северна Америка, на което ще звучат новите им шлагери.


(G)I-DLE
Момичешката K-pop група (G)I-DLE обикаля света в последно време, споделяйки не един и два миниалбума. През 2024 година те ще започват с втория си албум, в който се надяваме да запазят занимателната, само че зареждаща сила на шлагера от 2023 година " Queencard ". Очаква се той да излезе н 30 януари, тъй че няма да чакаме дълго.
The Libertines
Изминаха девет години, откогато The Libertines издадоха последния си албум " Anthems For Doomed Youth " през 2015 година През март те най-сетне ще се завърнат на плоча с " All Quiet On The Eastern Esplanade " - албум, стартират в Ямайка и приключен в хотела на групата в Маргейт, The Albion Rooms. Записът е въодушевен от войната, бежанската рецесия, мъртвите птици и кралица Елизабет - забавен коктейл, който нямаме самообладание да чуем.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР