Новата година вече е тук и се оглеждаме за нови

...
Новата година вече е тук и се оглеждаме за нови
Коментари Харесай

Вижте най-актуалния цвят за коса през 2024


Новата година към този момент е тук и се оглеждаме за нови прически и кой цвят ще бъде най-модерен през идващите месеци. Както нормално, звездите са тези, които задават трендовете, тъй че по това какво носят можем да се ориентираме най-бързо кое ще бъде настоящо и фешън.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, Рита Ора и Суки Уотърхаус към този момент дефинираха своя цвят на косата - това е Bambi Blond, който основава супер свежо и естествено лъчение.

Bambi Blond е формиран от по-светли и по-тъмни кичури. Независимо дали е по-хладен, по-топъл, малко по-светъл, или по-тъмен, той подхожда на всички, които желаят да бъдат русокоски.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Rosie HW (@rosiehw)

Bambi Blond може да се носи от всеки с помощта на леките корекции. Защото по този начин или другояче е основана от разнообразни по-светли и по-тъмни нюанси. Можете да боядисате косата си по-светла или по-тъмна съгласно тена на кожата или желанието си, с цел да определите крайния звук.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

Как да се грижа за Bambi Blond, с цел да не пожълтее и да остане красива дълго време?

Гланцирането, което се прави след боядисване за рационализиране на кичурите, е причина за естествения тип на кестенявия цвят и дава опция на кичурите да останат в същия цвят по-дълги време. Тъй като цветът се измива, би трябвало да се освежава постоянно. Колко бързо ще стане това, зависи от това какъв брой постоянно миете косата си. Водата също по този начин не би трябвало да е прекомерно гореща, защото това води до по-бързо избледняване на цвета.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР