Новата година поставя своето стилно музикално начало с новия сингъл

...
Новата година поставя своето стилно музикално начало с новия сингъл
Коментари Харесай

NI.co. разбиват голите обещания в Само на думи

Новата година слага своето стилно музикално начало с новия сингъл на NI.co. След триумфа на Да останеш тук през 2016 година Ники Николов, Кирил Диков и Влади Христов опаковат в ноти и визия Само на думи.

„ Идеята на парчето е да избягаме от голите обещания и обстановката „ едно се приказва – друго се прави. Огледайте се: в близост като че ли всички единствено празнословят, дават обещание, а делата са малко “, споделя фронтменът на групата Ники Николов.

Освен стилното модерно звучене, присъщ за NI.co. остава дълбокия смисъл в думите към песните. Преди две години, когато групата издаде Да останеш тук, текстът беше тематика на есе за учениците в пловдивската френска гимназия, а самата ария се учеше в часовете по музика в софийски учебни заведения.

„ Много държим на текста. Аз постоянно съм можел да пиша истории, литературата ми е мощна страна “, споделя Ники.

А като прибавим и образованието по публицистика, може би няма нищо необичайно в това, за какво тематиките в песните на NI.co. са постоянно въздействащи и настоящи. Както преди, по този начин и за концепциите в новите си планове, групата се доверява напълно на вокала си и управител Ники Николов.

Текстът и музиката на Само на думи са негови, като има присъединяване и в аранжимента, изработен взаимно с Дани Димитров от Deep Zone Project. Главната роля в режисурата още веднъж е за Ники, като видеообработката е поверена на Павел Дюлгерски (Campa Records).

Видеото прави своята промоция в новосъздадения YouTube канал на NI.co. Проектът е и първия, който Ники Николов продуцира независимо, а Само на думи е водещия сингъл от идния втори албум на групата.

Видеото може да гледате тук: https://youtu.be/glyXWZbpwVc
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР