Новата година дойде. Може би все още сме подвластни на

...
Новата година дойде. Може би все още сме подвластни на
Коментари Харесай

2018-а: Препоръчителен списък

Новата година пристигна. Може би към момента сме подвластни на страстта от купона на 31 декември и се връщаме с усмивка към хубавия спомен, само че времето не се преценява с вътрешното ни въодушевление и не щеш ли незабелязано се изнизаха първите седмици от 2018-а. Неусетно в действителност. Защото към момента не сме почнали да работим по листата с амбициозни цели, които сме си сложили за годината. Нали?

През отминалите две седмици обаче животът в града ми даде задоволително мотиви да се замисля. Да си направя равносметка и да си изготвя нов, различен, лист – без гръмки обещания и свръхамбициозни задания, а… с елементарни рекомендации, в които откривам много повече смисъл, успокоение и може би наслада. Подходящи претекстове, коства ми се, с цел да го споделя с „ Момичетата от града ”. И в случай че най-малко в една от 10-те точки откриете нещо за себе си, то трудът ми не е бил безрезултатен.

 

1. Всеки има право да срещне и да изживее фантазиите си. Каквито и да са те.

2. Сбъдва се това, за което освен мечтаеш, само че и за което работиш. Иначе желанията си остават просто стремежи.

3. Ако нещата тръгнат да се провалят, дишай. Дишай надълбоко. Докато не почувстваш, че още веднъж имаш земя под краката си и светът продължава да се движи напред.

4. Прави това, което обичаш. След време единствено то ще има значение.

5. Давай на хората към себе си това, което заслужават. За някои това ще е обич, почитание, втори шанс… За други – да научат къде им е мястото (понякога – надалеч отвън живота ти).
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР