Новата функция е налична в Chromium версията на браузъраChromiun-базираният браузър

...
Новата функция е налична в Chromium версията на браузъраChromiun-базираният браузър
Коментари Харесай

Microsoft добавя режим „инкогнито” в браузъра Edge

Новата функционалност е налична в Chromium версията на браузъра

Chromiun-базираният браузър Edge се снабди с тайно режим за сърфиране в уеб (източник: CCO Public Domain)

Microsoft продължава да усъвършенства своя нов браузър Edge, основан на Chromium. Поредна тестова версия, налична в канала за обновявания Canary, включва режим тайно при сърфиране в уеб, какъвто имат и други браузъри, заяви MSPoweruser.

При отваряне на уеб страници в инконито режим, Edge няма да съхранява историята на сърфиране, „ кукитата ” и данните за уеб страниците, нито пък ще помни информацията при попълване на форми – пароли, имейл адреси и така нататък
още по тематиката
Но въпреки всичко Edge ще поддържа лист с изтеглените файлове и „ обичаните ” уеб запаси, което е естествена процедура и при останалите браузъри, заради което същинските параноици не употребяват тайно режимите за маскиране.

По-рано в Edge се появиха и други нововъведения – режим за четене, вграден преводач и опция за синхронизация с мобилната версия на браузъра. Но някои услуги на Гугъл към момента не поддържат новия браузър на Microsoft. Очаква се след тестовия интервал тези ограничавания да отпаднат.

Microsoft не е съобщила по кое време ще пусне приключена версия на Chromium-базирания Edge браузър, само че се допуска, че това ще стане до края на настоящата година. Не е изключено новият Edge да излезе дружно с есенния ъпдейт на Windows 10 или най-късно напролет на 2020 година

Като се има поради съществуването на самостоятелен инсталатор, допустимо е браузърът да се появи и като независимо приложение. Във всички случаи новият Edge се чака с интерес, защото две съперници компании като Microsoft и Гугъл сплотиха старания в основаване на общ артикул.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР