Новата функционалност на българския дигитален портфейл ти дава пълна свобода

...
Новата функционалност на българския дигитален портфейл ти дава пълна свобода
Коментари Харесай

MyFin Investment - търгувай с акции, облигации и ETF-и само с пет клика

Новата функционалност на българския цифров портфейл ти дава цялостна независимост да навигираш бъдещето на активите си.

Търговията с акции, облигации и ETF-и става още по-достъпно и вълнуващо прекарване – с новия артикул Investment на цифровия портфейл MyFin парите ти стартират да работят за теб посредством подписани покупко-продажби единствено с пет клика. Създавай лично портфолио бързо, елементарно и в действително време на финансови тържища във всяка точка на света! Твоето финансово странствуване с MyFin Investment включва настоящи пазарни цени и ти дава опция да проследиш придвижването на таргетираните активи за отминал интервал обратно. От функционалността могат да се възползват всички клиенти на MyFin без значение от абонаментния им проект, като в началната си фаза тя ще бъде налична единствено за българския пазар, а на по-късен стадий и за финтех феновете в чужбина.

Като правилен асистент в трупането на дивиденти MyFin Investment ти обезпечава добра вероятност за развиване. С придобиването на цяла акция получаваш и собствеността, а оттова и самостоятелност от брокера, с който търгуваш. В допълнение имаш и цялостен карт бланш да определяш прехвърлянето на акцията към други тържища. Така MyFin Investment се трансформира в добър инструмент за облага и за вложители с по-голям размер парични средства. Дигиталната търговия с услугата може да прерасне в същинско пристрастяващо занимание и поради обстоятелството, че купуваш акции на борсови цени. Ти избираш в кой миг да продадеш част или цялата наличност в портфолиото си според от моментната динамичност на цената на актива по отношение на лв. (BGN), еврото (EUR) и щатския $ (USD).

Оптимизирането на всички процеси за икономисване на твоето време и оптимален комфорт при менажиране на средствата в онлайн среда е водещо за MyFin. С Investment функционалността имаш опция да добавяш акции като обичани и още по-лесно да следиш волатилността им. Можеш да настройваш известия за смяна в цената и да научаваш мигновено за това при авансово заложени критерии.

MyFin е единственото българско приложение, с което правиш преводи, плащаш комунални услуги, подновяваш винетката си, инвестираш в акции, ETF-и, облигации, и търгуваш с безналично злато. И не на последно място: разполагаш с AI помощник за ръководство на персоналния бюджет. Фокусът на цифровия портфейл е ориентиран към предлагането на артикули и услуги, които те карат да се чувстваш като вкъщи си в областта на мобилното банкиране. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР