Новата 2019 г. започна по най-неприятния начин за спортния журналист

...
Новата 2019 г. започна по най-неприятния начин за спортния журналист
Коментари Харесай

Крадци опустошиха дома на журналист от bTV, оставиха му...

Новата 2019 година стартира по най-неприятния метод за спортния публицист от Би Ти Ви Петър Бакърджиев. Апартаментът на известния кореспондент в София е бил тарашен от незнайни към този момент крадци, като кражбата се е състояла в последните часове на 31 декември.

Както БЛИЦ писа Бакърджиев самичък заяви за кражбата, публикувайки фотография от спалнята на жилището си. „ Новата година у нас пристигна с неканени посетители! Търсили са си дарове... Дано намерят отмъщение на този или оня свят ”, ожали се във фейсбук репортерът. Той изрично отхвърли да разяснява какво са отмъкнали крадците от вкъщи му с претекст, че полицията води следствие. В жилището на Петър няма сложени охранителни камери и залавянето на крадците наподобява съвсем невъзможна задача за органите на Министерство на вътрешните работи.

В нощта на обира Бакърджиев бил отвън София със фамилията си – носителката на купата „ Мис България ” за 2004 година Гергана Гунчева и двете им деца. По всяка възможност крадците са разполагали с предварителна информация, че набелязания от тях апартамент ще бъде без жителите си, допускат близки до спортния коментатор, написа " Уикенд ".

„ Петър е извънредно обиден от обира и е самичък е стартирал следствие. Целия му апартамент е унищожен и в страховит хаос. Сега се е зарекъл да сложи камери на всички места в дома си, с цел да се застрахова против бъдещи кражби ”, разясниха сътрудници на известния водещ.

Преди да се стигне до неприятната преживелица, отминалата 2018 година донесе най-големия професионален триумф на Бакърджиев - той завоюва най-престижната премия за спортна публицистика в страната - „ Братя Ексерови ”. За благополучие статуетката „ Златна брадва ”, която му бе връчена в средата на декември, не е отмъкната от апашите при обира в жилището му точно на Нова година, написа още " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР