Новакът във Втора лига Янтра 2019 (Габрово) надви с 2:1

...
Новакът във Втора лига Янтра 2019 (Габрово) надви с 2:1
Коментари Харесай

Братя повалиха Витоша в Габрово

Новакът във Втора лига Янтра 2019 (Габрово) надделя с 2:1 Витоша (Бистрица) на своя стадион " Христо Ботев ". Това е втори следващ триумф за габровци пред своя аудитория, откакто на старта в сезона победиха Кариана (1:0). Двамата братя Пламен Кожурахов (51) и Християн Кожухаров (88) бяха точни за Янтра. Тимът на Стоян Ацаров бе по-настоятелен през по-голямата част от срещата. Още в 5-ата минута беше анулиран хубав гол със задна ножица на Искрен Писаров, само че решението на съдията Ивайло Ненков беше вярно, защото крилото беше в състояние на засада.

През втората част Янтра обаче съумя да измъкне успеха. Първо Пламен Кожухаров беше прецизен с глава от няколко метра, вкарвайки втория си следващ гол в шампионата.
Гостите пробваха да върнат попадението, само че нямаха шанс, а бърза контраофанзива в 88-ата минута матира " бистришките тигри ", като този път Християн Кожухаров беше прецизен.

Невероятна неточност на вратаря Иван Гошев върна вярата на Витоша в 91-ата минута. Стражът на домакините позволи гол от към 40 метра след опит за центриране на Марио Дилчовски.
Въпреки това времето беше прекомерно малко и Янтра празнуваше. Домакините имат шест точки, до момента в който съставът на Асен Букарев остана с една точка от два мача.


Янтра 2019 (Габрово) - Витоша (Бистрица) 2:1
1:0 Пламен Кожухаров (51)
2:0 Християн Кожухаров (88)
2:1 Марио Дилчовски (91)
Втора лига 3 кръг, сряда 19 август  Янтра (Габрово) 2:1краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР