Новакът във Висшата лига Шефилд Юнайтед официално обяви привличането на

...
Новакът във Висшата лига Шефилд Юнайтед официално обяви привличането на
Коментари Харесай

Шефилд Юнайтед стартира селекцията си за Висшата лига с рекордна покупка

Новакът във Висшата лига Шефилд Юнайтед публично разгласи привличането на халфа Люк Фрийман от втородивизионния Куинс Парк Рейнджърс. Договорът на играча е за идващите три сезона, като това е първото ново попълнение за “остриетата”.

От клуба не загатват цената на прехвърлянето, като единствено прецизират, че за тях това е рекордна договорка. Смята се, че въпросната сума е в размер на 5 млн. паунда. Досегашното върхово достижение се държеше от бранителят Джон Игън, който през предишното лято дойде от Брентфорд за хипотетичните 4 млн. паунда. 27-годишният англичанин записа 43 мача със 7 гола и 6 асистенции в Чепиъншип през предишния сезон, в който беше определен за състезател номер 1 на КПР от почитателите на тима.
Our first @premierleague signing #SUFC pic.twitter.com/IMXDzlvmLP
— Sheffield United (@SUFC_tweets) 3 юли 2019 година “Люк ни дава баланс с левия си крайник. Статистиката му нараства и всички наши пратеници за него се връщат с блестящи доклади. Той е един от най-хубавите играчи в Чемпиъншип и може да играе на няколко позиции. Люк е идеално допълнение към това, с което към този момент разполага клубът. Мисля, че ще ни пасне добре”, съобщи мениджърът Крис Уайлдър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР