Новакът в Първа лига ФК Спартак (Варна) освободи Васил Петров

...
Новакът в Първа лига ФК Спартак (Варна) освободи Васил Петров
Коментари Харесай

Старши треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров подаде оставка

Новакът в Първа лига ФК Спартак (Варна) освободи Васил Петров от поста старши треньор. Самият Петров подаде оставка и тя беше призната от управата на клуба. Временно неговото място ще заеме Георги Иванов-Геша, който и досега беше част от треньорския щаб и е индивидът там с лиценз УЕФА-Про.

" Клубът и всички последователи благодарят на Васил Петров за положения труд и за постигнатите цели в най-трудните години след възраждането на тима и дългия път от аматьорското към най-високото равнище на футбола у нас, се споделя в формалната страница на " соколите ".

Отделен пост по тематиката пусна и фен-страницата на Спартак, в част от който се споделя: " Няма да е пресилено да кажем, че макар неубедителните пет мача, Васко си заслужи мястото в историята на СПАРТАК със своите умения, непримиримост, работохолизъм и най - към този момент почтеност. Това, което той направи, може да се дефинира като футболно знамение, което в последна сметка ни върна там, където ни е мястото. В тази връзка, бихме желали да се обърнем към него и да изразим единомислещото мнение на всички нас: Васко, От името на всички спартаклии - БЛАГОДАРИМ ТИ! "

Васил Петров пое тима в Трета лига и в границите на малко под три години съумя да изведе отбора в Първа лига. Работата по организирането на клуб за елита на българския футбол върви в придвижване, а неприятните резултати в първите мачове се оказаха и причина младият експерт да си тръгне.

По обявата работи: Кръстина Иванова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР