Новакът в елита Крумовград загуби с 1:3 при домакинството си

...
Новакът в елита Крумовград загуби с 1:3 при домакинството си
Коментари Харесай

Крумовград загуби от Черно море в Пловдив

Новакът в елита Крумовград загуби с 1:3 при семейството си на Черно море. Атанас Илиев откри от дузпа за варненци, а Александър Колев изравни. След голове на Велислав Василев и Николай Златев Черно море оформи крайния резултат. Крумовград семейства на клубната база на Ботев в Коматево. 
Прочетете още
В 23-та минута Александър Колев стреля с глава, само че Дюлгеров съумя да избие в корнер.

Само две минути по-късно след съществено безредие в наказателното поле Ренан съумя да вкара, само че голът беше анулиран поради засада. 

В 37-та минута Ренан фаулира в наказателното поле Матеус Машадо в наказателното поле. Атанас Илиев застана зад топката и не сгреши дза 0:1. За някогашния нападател на Ботев това беше трети гол и втори от дузпа от началото на сезона. 

Крумовград съумя да изравни в 45-та минута Тонев подаде към Александър Колев, който пое топката и с прекрасен удар в пеналта осъществя за 1:1. 

В 66-та минута Мазир Сула стреля рисково, само че Янко Георгиев мазета, а по-късно Фернандес стреля, само че около вратата.

Само секунди по-късно Крумовград още веднъж излезе напред по смешен метод. Виктор Попов върна топката към Дюлгеров, който се опита да почисти, само че топката се удари в Серкан Юсеин и влетя в мрежата на варненци. Попадението обаче беше анулирано след ВАР, поради игра с ръка на Юсеин.

В 86-та минута Черно море излезе напред в резултата. След неточност на Андрей Йорданов, Исмаил Иса лиши топката и подаде км към Велислав Василев, а ударът на играча на Черно море рикошира в Джунейт Али, който се хвърли на шпагат и топката влетя в мрежата на Крумовград - 1:2. 

В последните секунди Николай Златев излезе самичък против Янко Георгиев и оформи крайното 1:3. 

Следващият мач на Крумовград е посещение на Берое. 

Черно море е водач със 7 точки, а Крумовград е 6-ти с 3 точки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР