Новак Джокович записа пореден безметежен успех над Гаел Монфис и

...
Новак Джокович записа пореден безметежен успех над Гаел Монфис и
Коментари Харесай

Съжалявам, но не съвсем: Джокович подписа тениската на Монфис след победата му над него

Новак Джокович записа следващ безметежен триумф над Гаел Монфис и към този момент има 19 победи от също толкоз дуели с французина. Както Анди Родик се пошегува, то върхът на Джокович в дуелите с някогашния номер шест, би могъл да пие алкохол свободно в съвсем целия свят.

Самият Монфис очевидно надалеч не е приел във вътрешността загубата с 3:6 2:6 и даже е дал своята тениска от мача на 23-кратния " мейджър " първенец, с цел да му я подпише. Ноле пък е показал присъщото си възприятие за комизъм и не се е спрял само до слагането на просто един подпис, защото е решил да изобрази цифрата 19 върху фланелката, напомняйки за преимуществото си в директните конфликти с " Ла Монф ", а също така е оставил надписа " скърбя, само че не напълно ".

" Не беше срещата, на която се надявах против най-великия тенисист на всички времена, само че постоянно е чест и наслаждение да се изправя против Новак. Въпреки всичко, то това си остава една положителна седмица. Сега ми следва отмора, с цел да бъда в оптимална форма за US Open. Благодаря доста за невероятната поддръжка " - гласи постът на Монфис в обществените мрежи, в който фигурираше и кадър с подписаната от сърбина тениска.

"
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР