Новак Джокович по-рано тази нощ разби надеждите на домакините за

...
Новак Джокович по-рано тази нощ разби надеждите на домакините за
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Карлос Алкарас срещу Даниил Медведев в 1/2-финален сблъсък на US Open!

Новак Джокович по-рано тази нощ разруши очакванията на домакините за американец във финала на тазгодишния US Open, като пречупи в поредни сетове Бен Шелтън и се класира за мача за оценката. Малко над час след триумфа на сърбина пък настъпва време и за втората полуфинална битка в Ню Йорк, която опълчва един против различен последните двама първенци в шампионата - Карлос Алкарас и Даниил Медведев, които за втора поредна " мейджър " конкуренция се срещат на тази фаза от надпреварата.

Именно от Уимбълдън датира и последният им дуел, когато младият испанец не остави никакви шансове на международния номер три, с цел да го подчини в поредни сетове, преди след това да повали Джокович във финала и да завоюва купата на " свещената трева ". В съперничеството сред Карлитос и руснака пък все още превесът е на страната на топ поставения на Откритото състезание на Съединени американски щати, който води с 2:1 победи, като първият му триумф над Медведев датира от финала на Мастърса в Индиън Уелс по-рано тази година, когато международният номер едно обезличи съперника си и заслужи купата в Калифорния.

Днешната им полуфинална борба вероятно не е загадка за никого, че упованията на мнозина са свързани с нов успех за испанеца, поради обстоятелството какъв брой добре той се напасва към стила на първенеца от 2021-ва в Ню Йорк и съумя да го господства игрово в продължение на целия мач. Двубоят пък по традиция е част от вечерната сесия на US Open и ще започва в 02:00 часа българско време, а в случай че вие желаете да наблюдавате онлайн срещата сред Карлос Алкарас и Даниил Медведев, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР