Новак Джокович оповести добра новина за феновете си чрез социалните

...
Новак Джокович оповести добра новина за феновете си чрез социалните
Коментари Харесай

Джокович с много важно изказване

Новак Джокович оповести добра вест за почитателите си посредством обществените мрежи. В последните дни се говореше, че звездният сръбски тенисист може да подложи рамото си на интервенция, в случай че рехабилитационните процедури не дадат нужното облекчение на болките, които Ноле изпитва.

Джокович обаче изясни, че се възвръща по проект и се надява да взе участие в азиатското турне, което към този момент стартира, директно след края на US Open 2019.

“Извинявайте, че през последните дни ви държах в незнание. Прекарвам си отлично със фамилията и интензивно работя по възобновяване си, с цел да бъда подготвен за азиатското турне. Здравето ми постоянно е приоритет и незабавно щом съм подготвен, ще се завърна в игра. Ще ви държа в течение на напредъка ми и ви благодаря за всички пожелания за бързо възобновяване ”, написа Новак Джокович в известна обществена мрежа.

Очертава се забавна борба сред Ноле и Рафаел Надал за първото място в ранглистата на АТП. Към момента Новак е лидер в подреждането./ Pik.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР