Новак Джокович е изолиран в стая на летището в Мелбърн

...
Новак Джокович е изолиран в стая на летището в Мелбърн
Коментари Харесай

Джокович изолиран в стая на летището, охранявана от полиция

Новак Джокович е изолиран в стая на летището в Мелбърн и пред вратата й охраняват двама служители на реда, заяви татко му Сърджан за белградското радио B92. 

Към 14:30 българско време (00:30 местно) Ноле кацна на австралийска земя, само че по този начин и не си е събрал още багажа и не е отпътувал към местопребиваването си в Мелбърн. Оказа се, че член от щаба му е объркал документите за визата му и е кандидатствал за неверна - такава, която не включва “медицинско изключение ” за липса на сложена ваксина.

Граничният надзор в Мелбърн към този момент над 3 часа разпитва и изолира Джокович, а още при кацането му се е свързал с държавното управление на щата Виктория, само че оттова отказали да одобряват визата на сърбина. 

В момента няма изясненост какъв брой ще продължи изолацията му на летището, откакто управляващите в Австралия явно също не знаят какво да вършат - той е получил позволение да играе на Australian Open с “медицинското изключение ”, само че не може към момента да напусне охраняваната си стаичка в мелбърнското летище.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР