Нова снимка, на която изглежда е заснет руският генерал Сергей

...
Нова снимка, на която изглежда е заснет руският генерал Сергей
Коментари Харесай

Снимка на генерал Суровикин се появи за първи път след опита за бунт на Вагнер

Нова фотография, на която наподобява е сниман съветският военачалник Сергей Суровикин, който изчезна от общественото пространство след късия опит за протест на наемническата формация " Вагнер " през юни, беше оповестена през днешния ден в обществените мрежи от известна съветска телевизионна водеща, съобщи Ройтерс.

" Генерал Суровикин е жив и здрав, вкъщи със фамилията си в Москва. Снимката е направена през днешния ден ", написа към фотографията водещата Ксения Собчак.

Ройтерс не може да удостовери достоверността на фотографията, която демонстрира мъж със слънчеви очила и шапка да върви дружно с жена, която наподобява на брачната половинка на Суровикин - Анна.

Много медии предадоха, че Суровикин е изпаднал в недружелюбност в Кремъл и е бил разследван за допустимо съучастничество в протеста на " Вагнер ". Агенция РИА Новости заяви предишния месец, че той е отхвърлен от поста на шеф на въздушно-космическите сили, а на поста краткотрайно е назначен заместникът му Виктор Афзалов.

Суровикин, на който беше прикачен прякорът " Генерал Армагедон " по време на съветската военна интервенция в гражданската война в Сирия, за малко беше назначен да управлява съветската инвазия в Украйна, преди тази роля да бъде поверена през януари на началника на генералния щаб на съветските въоръжени сили Валерий Герасимов, напомня Ройтерс.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР