Нова предистория на Игра на тронове“ за завладяването на Вестерос

...
Нова предистория на Игра на тронове“ за завладяването на Вестерос
Коментари Харесай

Нов сериал за предисторията на Игра на тронове готвят от НВО

Нова предистория на „ Игра на тронове “ за завладяването на Вестерос от Егон I Таргариен се разисква интензивно в HBO, съгласно вътрешни източници на Variety. Проектът е в напълно  начален стадий, твърди изданието като добавя, че към момента няма определен сценарист. Обсъжда се и вид НВО и Warner Bros. да снимат игрален филм, който даде начало на сериала.

Предстоящата поредност се чака да опише историята за това по какъв начин Егон и неговите сестри-съпруги Висения и Ренис употребяват  своята войска и трите си дракона, с цел да завладеят шест от седемте кралства на Вестерос и по какъв начин Егон I става първият крал на Вестерос, първият, заел Железния престол и създател на династията Таргариен. Действието ще се  развива към 300 години преди събитията в " Игра на тронове ".

 След световния триумф на „ Игра на тронове “ HBO се зае да създаде редица сериали, чието деяние се развива в света, основан от създателя Джордж Р. Р. Мартин. Самият той в скорошна обява в блога си  разяснява слуховете за спинофите по този начин „ Някои от тях се движат по-бързо от други. Няколко бяха отсрочени, само че не бих се съгласил, че са мъртви ”.

А до момента в който чакаме още вести към обичаната поредност дано се върнем към незабравимо осъществяване на главната музикална тематика на " Игра на тронове " от единия от  създателите на сериала  Дан Уайс, Том Морело от Audioslave и Rage Against The Machine, Скот Иън от Anthrax, Нуно Бетанкур от Extreme, композиторът на поредицата Рамин Джавади и Брад Пейсли.

 
5 обстоятелството за House of the Dragon, на които няма да повярвате
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР