Нова перспектива на процесите до момента искат да дадат организаторите

...
Нова перспектива на процесите до момента искат да дадат организаторите
Коментари Харесай

Митинг-концерт на Орлов мост буди българския дух и припомня демократичните ценности

Нова вероятност на процесите досега желаят да дадат уредниците на митинг-концерта „ Бъдеще за България - бъдеще за младите “, който ще се организира тази неделя (27 септември) от 16 ч. на знаковото за столицата място - Орлов мост – там където скоро имаше Орловград.

„ Поставихме си за цел да съберем част от „ цвета на България “ – културни дейци, интелектуалци, създатели, бизнесмени, преподаватели –лица, които показват страната ни пред света – действителната, а не както новините я демонстрират. Хората, които оставят позитивната диря след себе си, които са светлият образец за своите сънародници и съидейници. Хора, които са сполучливи макар страната “, изясни пред Радио София Анастас Гогов от уредниците.

За разлика от предходни времена на митинги, последните не са съпроводени със мощни музикални прояви и нови песни. Това се изяснява със страха у артистите да излязат с имената и лицата си, с цел да няма нежелани последици, добави Виктор Иванов от "Просвета за бъдеще “ и съорганизатор.

Сред участниците на митинг-концерта са групите „ Контрол “, „ Уикеда “, „ Сленг “, учителят Теодосий Теодосиев, проф. Евгений Дайнов и други.

"Поканата ни е към всички български жители, които желаят да живеят в една естествена и по-свободна страна, в която да има повече пространство за персонална самодейност, за демократични полезности “, допълват уредниците. И прецизират, че на събитието няма да се насочат политически послания, а общо демократични – за плурализъм, взаимност, независимост, за гражданското общество и интензивност, за значимостта на изборите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР