NOVA NEWS обяви, че централната информационна емисия на новинарския канал

...
NOVA NEWS обяви, че централната информационна емисия на новинарския канал
Коментари Харесай

Централната емисия на NOVA NEWS вече и на жестов език

NOVA NEWS разгласи, че централната осведомителна емисия на новинарския канал към този момент ще се излъчва с превод на жестов език. Всеки ден от 20:00 ч. настоящите събития от деня ще бъдат налични и за феновете с повреден слух. Това ще стартира от през днешния ден, Световния ден на малкия екран, към от отбелязването на който се причислява и Нова Броудкастинг Груп.

Тази година фокусът е върху достъпността и жизненоважната роля, която малкия екран играе в нашия живот. Независимо от зрението или слуховите благоприятни условия, тя би трябвало да бъде налична за всички, когато и да е, на всички места и на всяко устройство. Това включва хората с увреждания и тези със загуба на слуха или зрението.

Информация за NOVA NEWS:

NOVA NEWS е новинарски ефирен канал, стартирал на 4 януари 2021 година с 24-часово осведомително покритие. Той служи като насочна точка в моменти на настоящи събития с изключителни включвания непосредствено от най-горещите точки. Зрителите имат опция да наблюдават значимите локални, национални, европейски и международни тематики от деня с вести на всеки кръговиден час. В програмата на NOVA NEWS влизат още одобрени публицистични излъчвания, както и директните предавания на значими за обществото стопански, политически, обществени и културни събития.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР