Нова колекция Pre-Spring 2022, нова ценова политика – отбелязва прераждането“

...
Нова колекция Pre-Spring 2022, нова ценова политика – отбелязва прераждането“
Коментари Харесай

22 тоалета, които харесахме от новата колекция на Виктория Бекъм

Нова сбирка Pre-Spring 2022, нова ценова политика – отбелязва „ прераждането “ на своята марка като слива главната линия Victoria Beckham с по-достъпната Victoria, Victoria Beckham. Заедно с това обаче понижава и цените на облеклата си с към 40%, като по-този метод желае те да станат по-достъпни за повече хора. В същото време обаче тя няма да прави компромис с качеството на облеклата, а всичко в новата сбирка е обвързвано с думата лекост. Сигурни сме, че ще я доловите във всеки един модел – от семплите дълги рокли от сатен през костюмите вид „ пижама “ до цветните костюми.
               

„ По време на пандемията всички си мислехме за това какво желаеме да облечем, когато всичко това свърши. Вярвам, че хората желаят тъкмо това чувство за лекост по отношение на облеклата си. Използвам думата „ лекост “, а не „ комфорт “, тъй като комфортът ни кара да мислим за долнища на спортни екипи. Не ме разбирайте неправилно, ние вършим прелестни спортни модели с Reebok, само че аз приказвам за лекотата “, споделя Виктория Бекъм пред Vogue UK.

Затова тя намира метод да ни накара да се усещаме добре в облеклата си, само че без това да е за сметка на, употребявайки ефирни материи, свежи цветове и комфортни кройки. Точно по този начин си показва и постпандемичния дрешник на дамите, тъй като както споделя самата Виктория: „ Пандемията разреши на всички да се преоткрият, а модата е тъкмо това. “ Да бъде преоткривана в синхрон с нашите стремежи. 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР