Нова изложба, включваща снимки на покойната принцеса Даяна, от днес

...
Нова изложба, включваща снимки на покойната принцеса Даяна, от днес
Коментари Харесай

Фотоизложба на принцеса Даяна гостува в три града в САЩ

Нова галерия, включваща фотоси на починалата принцеса Даяна , от през днешния ден гостува в три града в Съединени американски щати - Лос Анджелис, Чикаго и Ню Йор к, съобщи Ройтерс.
" Фотоизложба на принцеса Даяна: Акредитиран достъп " дава опция на посетителите да видят лейди Ди през очите на най-дълго служилия английски кралски фотограф Ануар Хюсеин и синовете му Зак и Самир Хюсеин, също фотографи.

Ануар Хюсеин прави фотоси на Даяна от времето, когато тя става социална персона до гибелта ѝ в автомобилна злополука в Париж през 1997 година

" Посетителите могат да проследят житейското пътешестване на Даяна от свенливо почтено момиче до фешън икона и човеколюбец ", споделя Зак Хюсеин, промотирайки изложбата в Санта Моника, Калифорния.

Посетителите получават телефон и слушалки, с цел да могат да четат и слушат мнения за смисъла на всяко изображение. " Можете да чуете историите от мен и брат ми зад фотосите, вместо просто да ги гледате на стената ", добавя Зак.
 

— Reuters UK (@ReutersUK)
Фотографът се надява посредством изложбата хората да схванат методите, по които принцеса Даяна е трансформирала кралските особи. Тя, да вземем за пример, рядко носи ръкавици.

" Преди това беше напълно обикновено членовете на кралското семейство да носят ръкавици, когато допират представители на обществеността. Това е нещо, което Даяна не правеше. Тя искаше в действителност да почувства индивида и страстите, които поражда докосването ", споделя Зак.

Ануар Хюсеин е прочут с откровения взор към кралските особи , който оферират фотографиите му. По думите на Зак татко му умее чудесно да улавя достоверните проблясъци на личността на снимания индивид.

" Хората обичат да виждат по-откровени, по-непринудени облици на кралски особи. Това нещо може да се види и в новата галерия ", отбелязва фотографът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР