Нова година, ново начало - пореден нов списък с цели

...
Нова година, ново начало - пореден нов списък с цели
Коментари Харесай

Да прогоним скуката със “Списък на всички страхотни неща

Нова година, ново начало - следващ нов лист с цели и стремежи, които желаеме да изпълним. Често обаче, фокусирайки се върху бъдещето, като че ли не живеем задоволително пълноценно в сегашното и забравяме да оценим всичко скъпо и прелестно, което ни заобикаля. Затова добре, че го има изкуството, с цел да ни " приземи " и подсети за всички страхотни неща.
 “От какво се опасява Вирджиния Улф ” на Тея Сугарева с Александра Димитрова с премиера в I AM Studio
Другото лице на Вирджиния Улф

“От какво се опасява Вирджиния Улф ” на сцената на I AM Studio

Новото премиерно зрелище на Театър 199 " Валентин Стойчев " излиза таман в точния момент - при започване на новата година, когато всеки има потребност от доза оптимизъм, неспокойствие и развлечение. И точно всичко това е заложено в постановката " Списък на всички страхотни неща ".

Нейни създатели са Дънкан Макмилан и Джони Донахю, а текстът им оживява на сцената на Театър 199 с помощта на режисьора Боряна Йовчева и артиста Милко Йовчев. По самобитен метод той ще преведе феновете през вълнуващото премеждие, наречено живот.

Спектакълът е кондензиран с страсти, познати на всички ни, само че показани по лек и занимателен метод. Освен че подсигурява доста смях и никаква досада, доста внимателно той ще ни подсети и за какво си коства да бъдем тук и ще ни накара да се замислим кои са нещата, поради които си коства да се живее. А кой знае, евентуално даже ще въодушеви и нас да си създадем лист с всички страхотни неща...
 „ Оскар и розовата дама ” с Радина Боршош и Мария Стефанова е новата премиера на Театър 199 “Валентин Стойчев ”
Радина Боршош в ролята на момче, болно от рак

Какво имат да ни кажат „ Оскар и розовата дама "

Премиерата на " Списък на всички страхотни неща " е на 12 януари от 19:30 ч. в Театър 199 " Валентин Стойчев ". Следващите дати са 25 януари, 6 и 21 февруари, а цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР