Нова година – нов късмет. Пожеланието в празничната баница „За

...
Нова година – нов късмет. Пожеланието в празничната баница „За
Коментари Харесай

Звездните бебета, които ще проплачат тази година

Нова година – нов шанс. Пожеланието в празничната баница „ За благополучие или неволя бебе ще заплаче вкъщи “ не подмина звездите по света и у нас. Щастливи вести белязаха прехода от 2017-а към 2018-а - попфолк дивата Десислава и боксьорът Благой Найденов гушнаха по-рано от предстоящото дребния Борис, а актрисата Джесика Алба роди третото си дете Хейс в новогодишната нощ. В очакване да се отдадат на задачата да са положителни родители през идващите месеци се подреждат както родни реализатори, по този начин и холивудски хубавици. „ Монитор “ направи бърза информация на звездните двойки, които към този момент купуват кошарки и украсяват детски стаи в очакване на правоприемник.

Мария Илиева ражда в Белгия
Поп звездата Мария Илиева планува да роди сина си в Белгия. Локацията изпълнителката на Mi Amor избрала поради обичания си – 26-годишния студент Георги Михайлов, и неговите родители, които живеят в Брюксел. Певицата се сближи с неговата рода по време на взаимна отмора във Венеция. Произведения на Бетовен, Моцарт и Шопен звучат най-често в дома на Мария Илиева, с цел да привиква бебето с музика от в този момент. От детството си пък тя пази книги на Карл Май, Луис Карол и Ектор Мало, само че незабавно щом момченцето й проходи ще стартира да го забавлява, пресъздавайки обстановки от обичаните си приказки като спектакъл. Фактът, че Илиева чака първи правоприемник, стана явен към седмия месец от бременността й. Щастливото събитие звездата анонсира с кадър във Facebook. „ Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам! Познайте какво – има бебе на борда “, написа под идиличната фотография тя.

Фики и Гюлджан гушкат момче през март



Фолкидолът Фики Стораро и брачната половинка му Гюлджан скоро ще посрещнат мъжка рожба. Очаква се бебето да се появи на бял свят към рождения ден на Фики 3 март. Двамата взеха решение да го кръстят Тунчер, както е и цялото име на Тони Стораро. Изпълнителят на „ За една жена “ зарадва бъдещите родители с апартамент, в който да тича внучето му. Това бе един от подаръците за сватбата на Фики и Гюлджан, която се състоя през октомври в компанията на 600 посетители. Не е ясно обаче кой ще командва парада у дома, защото чаровната младоженка настъпи 22-годишния артист, а той отчупи по-голяма част от питката. В ролята на кумове влязоха попфолк дивата Галена и брачният партньор й – вафленият необут Галин, които поддържаха старта на фамилния им живот със солидна сума в плик и билети за воаяж в Париж. Фики и Гюлджан ще заминат на меден месец във френската столица след раждането на дребния Тони.

Ева Лонгория забременя на 42



Холивудската хубавица Ева Лонгория е в очакване на първата си рожба. 42-годишната актриса, която доби известност в рокличките на суетната Габи в сериала „ Отчаяни съпруги “, е бременна в четвъртия месец. Звездата и брачният партньор й Хосе Антонио „ Пепе “ Бастон ще гушнат първия си общ правоприемник, който ще е момче, напролет. „ Никога не съм си мислила, че ще се омъжа още веднъж. Това е Той “, показа Лонгория по време на кинофестивала в Кан през май, когато двамата отпразнуваха първата годишнина от сватбата си. Актрисата има два предходни брака – с сътрудника си Тайлър Кристофър и с баскетболиста Тони Паркър. 49-годишният Бастон, който има три деца от предходен брак, е президент на най-голямата медийна компания в Латинска Америка - „ Телевиза “. Искрата сред него и Ева пламна преди четири години, а през 2015 година двамата се сгодиха в Дубай.

Америка Ферера чака първо



Холивудската звезда Америка Ферера е в очакване на първото си дете. Щастливата вест заяви самата актриса посредством обществените мрежи. „ В очакване на още едно лице, което да разцелуваме през новата година “, написа звездата от „ Грозната Бети “ под празничен кадър на нея и брачна половинка й Райън Пиърс Уилямс. Миналата година двойката посрещна своята 12-годишнина, като отпразнува мотива с екскурзия до Исландия. Искрата сред двамата пламва по време на кастинг за студентски филм на Уилямс. Заветното „ да “ с Ферера си споделиха едвам през 2011 година, като сватбата им се организира в стеснен фамилен кръг. „ Усетихме привличането посред ни още през цялото време – на професионално равнище. Това в някаква степен ни сближи “, изясни преди време звездата.

Ким и Кание с правоприемник от сурогатна майка



Риалити сензацията Ким Кардашиян и артистът Кание Уест чакат трети правоприемник. Новият член на звездното семейство се износва от сурогатна майка. Двамата я пазят в анонимност, като единствените известни обстоятелства са, че е млада жена от Сан Диего и към този момент е бременна в осмия месец. 37-годишната звезда, популяризирала се с обилните си задни форми и с голи селфита, и изпълнителят на Gold Digger към този момент възпитават две чеда. Дъщеричката им Норт Уест се появи на бял свят през 2013 година, а дребният Сейнт Уест - 2 години по-късно. И при двете бременности обаче нежната половинка на рапъра имала затруднения и по тази причина експертите й предложили да обмисли разновидността със сурогатната майка.

Сестрата на Ким – Клои, удостовери, че скоро ще гушне мъжка рожба. За бременността на риалити звездата се приказва от лятото, само че тя отхвърляше новината допреди дни, с цел да могат „ да се радват в стеснен кръг допустимо най-дълго “. Щастливото събитие тя оповести със фотография на наедрялото си коремче в Инстаграм. „ Най-голямата ми фантазия се сбъдна! Ще имаме бебе. Чаках и се молих, само че Господ е имал проект през цялото време. Знае си работата. Просто трябваше да изчакам и да съм търпелива “, написа към фрагмента 33-годишната хубавица. Бъдещият баща е баскетболистът Тристан Томпсън.



Най-младото попълнение в клана Кардашиян - Кайли Дженър, също е бременна с първото си дете. Според източник, непосредствен до 20-годишната хубавица, бебето ще е момиче и ще се появи на бял свят през февруари, показват от сп. People. Баща на новороденото е рапърът Травис Скот, който пръв популяризирал щастливата новина пред другари. Самата Дженър не желала да се разчува за бременността й. Това била и повода тя да разгласява остарели свои снимки в обществените мрежи. Преди време моделът се закани, че в случай че стане майка, ще прекрати наличието си в онлайн средите и ще се отдаде изцяло на фамилията си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР