Нова гастроентероскопска апаратура за 400 000 лева ще закупи комплексният

...
Нова гастроентероскопска апаратура за 400 000 лева ще закупи комплексният
Коментари Харесай

АЕЦ Козлодуй дари 400 000 лева за нова апаратура в КОЦ-Враца

Нова гастроентероскопска инсталация за 400 000 лв. ще закупи комплексният онкологичен център (КОЦ) във Враца, заяви през днешния ден шефът доктор Григор Томов. Финансирането за модерната здравна настройка ще пристигна от АЕЦ „ Козлодуй “, като договорът за подаяние е подписан от доктор Томов на 20 септември. Това стана ясно по време на постоянното съвещание на общинския съвет в града, от където шефът на онкологичния диспансер изиска позволение за закупуване на нов автомобил за потребностите на лечебното заведение.
Томов изясни, че закупуването на автомобила се постанова тъй като сега всичките над 200 чиновници на звеното, от които над 50 лекари употребяват за командировки до прилежащи области две коли за спешна помощ на над 20 години.
„ Налага се докторите да посещават събития и семинари, да преглеждат в прилежащи общини и области. Налице е действителна нужда от комфортно и по-модерно возило. Ще го закупим със личен запас, генериран от приходите ни. После този актив ще остане разполагаем на онкологичния център. Съгласувам го с вас, защото по този начин изисква законът “, съобщи доктор Томов.
В последна сметка болшинството утвърди претекстовете му и даде зелена светлина за покупка на нова кола за потребностите на КОЦ-Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР