Нов заместник-кмет влиза в екипа на Благомир Коцев. Това е

...
Нов заместник-кмет влиза в екипа на Благомир Коцев. Това е
Коментари Харесай

Пламен Китипов е новият зам.-кмет на Варна в ресор „Инфраструктура и благоустрояване“

Нов заместник-кмет влиза в екипа на Благомир Коцев. Това е инж. Пламен Китипов, който е с сектор „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “.

Китипов е строителен инженер, експерт във ВиК бранша. Той управлява бизнес в капиталовото планиране с многочислени приключени планове, в това число като подизпълнител на най-големите проектантски, надзорни, строителни и капиталови компании у нас. Опитът му е над 30 годишен. Бил е специалист в общинската и регионалната администрация.

Инж. Китипов е шестият заместник-кмет, който е назначен в Община Варна. Останалите са Павел Попов с ресори обучение, просвета и спорт, Диан Иванов с ресори правна активност, надзор и общинска благосъстоятелност, Христо Рафаилов с сектор финанси и бюджет, Илия Коев - дава отговор за публичния ред и сигурността, а Снежана Апостолова за туризма и социалните действия и опазването на здравето.

Припомняме, на 14 декември кметът на Варна Благомир Коцев освободи от служба заместник-кмет Христо Иванов . До тогава Иванов отговаряше за строителството и инфраструктурата в Община Варна.

Припомняме, че до 5 март е срокът за кандидатстване за позицията шеф на дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “. Кандидатите за заемане на длъжността би трябвало да дават отговор на следните условия: висше обучение – степен магистър, професионална област - технически науки, най-малко 4 години опит или добит сан III младши. Конкурсът за тази позиция ще се организира посредством отбрана на идея за стратегическо ръководство на тематика: „ Стратегия за развиване и употреба на мрежите и оборудванията на техническата инфраструктура и благоустрояване на територията на община Варна “ и изявление.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР