Нов вид измама се завъртя в социалните мрежи - жени

...
Нов вид измама се завъртя в социалните мрежи - жени
Коментари Харесай

Нова измама: Жени обещават бърза печалба и прибират хиляди левове от наивни мъже

Нов тип машинация се завъртя в обществените мрежи - дами дават обещание бърза облага и прибират хиляди левове от наивни мъже.

Последният случай е от Благоевград. Там е арестувана жена, която е въвела в подвеждане мъж, подвеждайки го, че ще му върне сумата от 31 000 лева в по-голям размер. За това оповестяват от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Измамният апел продължава да се популяризира в мрежата

Вчера във Второ районно ръководство в Благоевград е получен сигнал от мъж, че в интервала от 18 юни до 9 октомври 2023 година му е нанесена вреда за хиляди левове. Той е декларирал пред униформените, че е бил въведен в подвеждане, а точно - дадени от него суми ще му бъдат с внушителна рента.

21-годишната жена е арестувана за 24 часа. От полицията показват, че за случая е известена Районната прокуратура в Благоевград и е формирано досъдебно произвеждане.

Фалшиви уеб сайтове на куриерски компании мамят потребителите в интернет

От полицията оповестяват още, че от лятото на тази година зачестяват случаите на ужилени български жители посредством въвеждането им в подвеждане, че ще получи доста по-добри доходи, в случай че даде няколко хиляди лв.. Сред пострадалите са най-вече мъже, само че има излъгани и няколко по-възрастни дами.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР