Нов свидетелски разказ за насилие и жестокост към двама души

...
Нов свидетелски разказ за насилие и жестокост към двама души
Коментари Харесай

Нов свидетелски разказ срещу Васил Михайлов: Заплаши ме с нож, преби приятеля ми

Нов свидетелски роман за принуждение и свирепост към двама души по случая с прокурорския наследник от Перник. Млада жена твърди, че е заплашвана с нож от Васил Михайлов, откакто той е пребил приятеля ѝ до пристъп.

За нападението Михайлов е обвиняем. А във връзка със абсурден запис от телефонен диалог със закани за ликвидиране Васил Михайлов отговори:

„ Аз, в случай че реша да те убия, аз ще те убие по метод, по който никой няма да разбере. Разбираш ли “, споделя гласът в записа. На въпрос дали неговият глас, Михайлов отговори: „ Вие сте публицисти и несъмнено знаете. Аз съм добър човек и не застрашавам хора “. 

Записът е изработен от някогашната другарка на Васил Михайлов – Боряна Рангелова, споделя самата тя. Твърди, че мъжкият глас бил този на прокурорския наследник.

Михайлов е с две обвинявания за общо 11 закононарушения. Днес едното от делата против него беше отсрочено поради заболели юристи. Като очевидец в съда пристигна и Белослава, с цел да опише за запознанството си с прокурорския наследник от 9 април предходната година. 



„ Моят другар Никълъс е споделил на неговата някогашна другарка „ тая “. Помоли моя другар да отиде да се схванат нещо, да поговорят. Започна да го удря с шамари в главата, смъкна го на земята, по-късно всички удари бяха напълно в главата му - с ритници, с коленца, с юмруци “, споделя Белослава Йорданова. 

Младата жена споделя, че от самото начало крещяла за помощ пред няколко очевидци.

„ Взе ножа от негов другар и стартира да ми замахва, крещейки цинизми, че би трябвало да онемявам. Молейки се пред петима очевидци да създадат нещо, те стояха в профил и следиха, някои снимаха, трети подават нож “, добавя Белослава.

Момичето съумяло да подаде сигнал на 112. Под умите ѝ едвам тогава насилието било прекъснато от Михайлов.

„ Реших да приказвам в този момент, тъй като виждам, че това се трансформира в наклонност. Колко доста такива хора се навъдиха и не престават да си живеят безнаказано “, споделя още пострадалата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР