Нов случай на домашно насилие. Мъж наряза лицето на съпругата

...
Нов случай на домашно насилие. Мъж наряза лицето на съпругата
Коментари Харесай

Нов случай на жена, нарязана с макетно ножче, този път в Добрич

Нов случай на домашно принуждение. Мъж наряза лицето на брачната половинка си с макетно ножче в Добрич , осведоми БНР. Мъжът разгласил видео в обществените мрежи, в което прави признания за осъщественото действие и се предал самичък на полицията.

40-годишният мъж е притеглен към наказателна отговорност. Повдигнати са му две обвинявания - за закана за ликвидиране и за нанасяне на междинна телесна щета. Той е престъпно проявен. Наскоро е изтърпял ефикасна присъда.

Агресията му била предизвикана от отхвърли на жена му те още веднъж да се съберат . В припадък на гняв мъжът нанесъл голям брой прорезни рани на брачната половинка си с макетно ножче.

Пострадалата жена е превозена в болница. Направени са й 12 шева на лицето, врата и едната ръка. След това тя е освободена за домашно принуждение.

Предстои наблюдаващият прокурор да изиска непрекъснатото задържане под стража на обвинения. Работата по случая продължава.

Припомняме, че през юли нашумя случая с от Стара Загора. Момичето бе нарязано с макетен нож. Бяха й направени над 400 шева, а действието бе квалифицирано като. Това провокира вълна от митинги и публично неодобрение. Случаят даже накара народните представители да пресечен ваканцията си и да одобряват изключително.
 Случаите на домашно принуждение - 60% повече от началото на годината
Случаите на домашно принуждение - 60% повече от началото на годината

Най-много са те в областите Велико Търново и Перник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР