Нов парламентарен екшън сътвориха в пленарната зала депутати от Възраждане.

...
Нов парламентарен екшън сътвориха в пленарната зала депутати от Възраждане.
Коментари Харесай

Напрежението в парламента ескалира: Възраждане атакуваха депутат от ДПС на трибуната: Вън, нищо няма да четеш

Нов парламентарен екшън сътвориха в пленарната зала депутати от " Възраждане ". Те се пробваха да прекратят второто четене за преустановяване на концесията на пристанище " Росенец ". 

Повод за абсурда стана отхвърли на председатлстващия съвещанието Росица Кирова да даде думата на Николай Дренчев от " Възраждане " за процедура. Вместо това тя прикани Хамид Хамид от Движение за права и свободи да прочете отчета на икономическа комисия за прекратяването на концесията на " Лукойл ". Хамид стартира да чете, само че от " Възраждане " наобиколиха трибуната и се опитваха да го пресечен. Пред това хората на Костадинов вънегодуваха от обстоятелството, че Росица Кирова позволи до второ четене прекратяването на концесията и не взе поради думите на Цончо Ганев, че " Възраждане " има желание да внесе промени сред първо и второ четене, заяви вести.бг. 



" Вън, нищо няма да четеш ", " Искаме процедура ", " Спрете да говорите ", викаха депутатите на Костадинов. Росица Кирова се опита да ги усмири, само че безупсешно. " Моля ви, седнете си по местата. Веднга след господин Хамид ще дам думата на господин Дренчев за процедура ", разгласи няколко пъти тя. 

Хамид Хамид продължаваше да чете, само че нищо не се чуваше и разбираше, тъй като депутатите от " Възраждане " не спираха да викат и крещят. В последна сметка Хамид прочете отчета, само че това не успокои хората на Костадинов.  " Превръщате България в подигравка на страна ", разгласи той. Стоян Таслаков пък съобщи: " На предходната отмора чух в коридорите Делян Пеевски да споделя - тая е доста тъпа. Не знам кого визираше, само че очевидно беше доста сърдит. Предложението ми е от името на парламентарна група за 30-минутна отмора ", разгласи Таслаков. Росица Кирова даде 15 минути отмора и съвещанието бе прекратено за следващ път през днешния ден. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР