Нов набор от опции улеснява търсенето на видеоклипове в порталаПодобрения

...
Нов набор от опции улеснява търсенето на видеоклипове в порталаПодобрения
Коментари Харесай

YouTube дава повече контрол в ръцете на потребителите

Нов набор от варианти улеснява търсенето на видеоклипове в портала

Подобрения в YouTube ще разрешат на потребителите да намерят това, което търсят, по-бързо от всеки път (екранна фотография: YouTube / Гугъл Blog)

YouTube разкри проекти да предложи на потребителите повече надзор върху тяхната начална страница и идващите видеа (Up Next). Очевидно ще бъдат въведени три съответни промени в идните дни, които ще разрешат на потребителите на YouTube да изберат какви видеоклипове да се появяват на страниците им.

За начало, YouTube потребителите ще могат да изследват тематики и свързани видеоклипове по-лесно, в сравнение с преди. Ще бъде прибавен нов набор от варианти, които се основават на техните съществуващи персонализирани оферти, като тези варианти също ще им оказват помощ да намерят това, което търсят, по-бързо от всеки път.
още по тематиката
Новата функционалност ще бъде добавена в горната част на началната страница, както и в Up Next при браузване. Първоначално, функционалността ще бъде налична в приложението YouTube за Android, до момента в който потребителите на iOS ще я получат скоро по-късно.

Друго средство, което ще даде на потребителите по-добър надзор върху техните видеоклипове, е една нова алтернатива за елементарно прекъсване на предлагането на видеоклипове от избран канал. Това е доста потребно, когато YouTube пояснява неправилно предложенията за видеоклипове и метод този проблем да бъде решен непрекъснато.

За задачата потребителят би трябвало да отиде на менюто с трите точки до въпросния видеоклип на началната страница или Up Next и да изберe “Don’t recommend channel”. Тази съответна нова функционалност ще стане световно налична в приложението YouTube за Android и iOS.

И не на последно място, потребителите на YouTube ще получават повече информация за видеоклипове, предложени от канали, които не са виждали преди, въз основата на това, което другите фенове с сходни ползи са харесали и гледали в предишното. Малка кутия под видеото ще даде повече информация за препоръчаните видеоклипове.

Според формалната информация от YouTube, тази функционалност към този момент е налична за всички iOS консуматори на приложението YouTube, до момента в който потребителите на Android ще я получат “скоро”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР