Български ТИР се обърна и блокира магистралата Ниш - Белград,

...
Български ТИР се обърна и блокира магистралата Ниш - Белград,
Коментари Харесай

Български ТИР се обърна и блокира магистралата Белград - Ниш

Български ТИР се обърна и блокира автомагистралата Ниш - Белград, предава Българска национална телевизия. Около 5.00 часа тази заран тежкотоварният камион, ръководен от български жител, се е обърнал и препречил и трите ленти на автомагистралата Ниш - Белград.

Инцидентът е станал близо до местността Коларе, където има и пункт за магистрални такси. В продължение на часове придвижването в тази част от автомагистралата е останало изцяло блокирано.

52-годишният български жител е с леки пострадвания. Той е контактен и няма заплаха за живота му, добавя националната телевизия.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР