Нов месец, нови вдъхновения, които ще ни помогнат да преминем

...
Нов месец, нови вдъхновения, които ще ни помогнат да преминем
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи, които бихме пробвали през октомври

Нов месец, нови музи, които ще ни оказват помощ да преминем през октомври по-стилно и по-елегантно. Със сигурност дрехата, към която ще посягаме най-вече е обичаният ни тренчкот – и за работната седмица, когато го носим с необятен панталон и риза, и за уикенда, когато избираме дънки и пуловери.

Въпреки че измежду връхните облекла своето завръщане вършат тънкото капитонирано и oversize бомбърите, които въпреки и по-спортни, също могат да се комбинират с по-елегантен тоалет.
               

Да, пуловерите се завръщат осезаемо в дрешника, само че се надяваме, че времето към момента ще ни разрешава да ги носим с миди поли и рокли, а към тях прибавяме и обичаните си груби боти или кубинки.

Както ще видите и в галерията ни, се връщаме повече към неутралните тонове като сиво, черно, бежово и кафяво, само че пък това не пречи понякога да прибавяме нещо блестящо в стайлинга си, даже и единствено под формата на аксесоар (а за находки и още музи мястото е ). А и към този момент ви показахме по какъв начин и зеленото се открояват измежду трендовете тази есен.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР