Нов мъжки еквивалент на Наталия Симеонова се появи на малкия

...
Нов мъжки еквивалент на Наталия Симеонова се появи на малкия
Коментари Харесай

Рачков стана Наталия Симеонова

Нов мъжки еквивалент на Наталия Симеонова се появи на дребния екран и това е комикът Димитър Рачков. Новото му шоу, което към този момент за повторно гледаме по Нова телевизия влезе във водите на "Море от обич ". Актьорът направи топла връзка сред скараните Здравко и Катя от дует "Ритон " с дългогодишният им другар Филип Киркоров, който се включи в скайп връзка.

Естрадното трио повече от 4 години не си приказва и даже са пропуснали юбилейните си рождени дни, стана ясно от "Забраненото шоу на Рачков ". Ситуацията сред тях се напрегнала откакто ритонците участваха във "ВИП Брадър " през 2015-а, а по този мотив съветската мега звезда дал изявление за българска медия, а от казаното явно засегнал приятелското си семейство. Никой от тримата обаче не разясни какво тъкмо е изказано в медиите, че по този начин са разтрогнали връзката си. Най-вероятно това касае и друга остаряла армия - Георги Христов, с който ритонците влязаха в рисков трибой, обявявайки за неприятното му пиене и грубите обиди към Катето.



"Прегърнете ме, върнете ме в фамилията! ", обърна се Киркоров към Катя и Здравко довечера в жива скайп връзка, а по-късно си върна спомените, когато нежната половинка на Ритон го водела на битака, с цел да се запознае с последните изненади на модата.



"Ние не бяхме скарани, нищо не се случи, само че когато шоуто отива в живота, ние си играем функциите... Когато вие играехте ролята на ВИП брат, на вашите театрални подиуми с сътрудниците, аз дадох едно изявление и не се показах вярно. Обидихме се един на различен и по този начин не си говорихме четири години до този миг ", изясни Филип и посочи, че приятелките му даже не се сетили да го поздравят за юбилея му. "Обичам ви доста, постоянно ще съм признателен на вас, тъй като моята кариера потегли с помощта на вас и вашите песни ", отсече още 54-годишният реализатор с български корени.

Здравко отвърна, че с Киркоров не са се карали, а той просто от дребен си е доста сензитивен. Катя поддържа думите на мъжа си: "Малко обича да драматизира нещата, само че това е част от неговия сексапил ". Но въпреки всичко четири години са си мълчали афектирани.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР